Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator forum

Gość Deiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proste zachecajace podanie hah koles jak chcesz czytac w podaniu ze mam rozmiar buta nr 42, czarne spodnie to zle trafiles.

edit

zanim kolejna parówa tu wejdzie i napisze "ooo ale wulgarny kandydat" niech przeczyta od poczatku temat 5x

jezeli tego nie zrobiles to wypierdalaj.daje wam to co wy mi :) 

Opublikowano

proste zachecajace podanie hah koles jak chcesz czytac w podaniu ze mam rozmiar buta nr 42, czarne spodnie to zle trafiles.

edit

zanim kolejna parówa tu wejdzie i napisze "ooo ale wulgarny kandydat" niech przeczyta od poczatku temat 5x

jezeli tego nie zrobiles to wypierdalaj.daje wam to co wy mi :)

Co Ty sobą reprezentujesz? Jesteś tak wyszczekanym dzieciakiem, że nie potrafisz normalnie jak człowiek przyjąć krytyki tylko zaraz zaczynasz używać wulgarnych słów. To własnie świadczy o Twojej kulturze osobistej, dystansu do siebie (widać, że go nie masz) oraz jak już wcześniej wspomniałem do inteligencji.. Tą oczywiście nie grzeszysz.. Jak widać.

Także skończ to pajacowanie i robienie z siebie kompletnego zera.

P.s. To ma być proste, zachęcające podanie? Człowieku, tym nie zachęciłbyś nawet murzyna do kupienia telewizora nawet jak byś mu dopłacał. Wolał by go ukraść niż robić interes z takim niewykształconym, niedoświadczonym dzieciakiem. Radzę poczytać kilka innych ofert odnośnie posady moderatora oraz zastanów się nad sobą. Z tego co widać, to nie tylko w internecie Ci się nie powodzi. (Ah, te dzieci z zaburzeniami emocjonalnymi)

NIE polecam. ­

Opublikowano

znowu mnie ocenia kolejna zwykla k***a ktora mnie kompletnie nie zna 

jedno pytanie a mianowicie jak moge robic z siebie zero pisząc posty na forum ?

"Z tego co widać, to nie tylko w internecie Ci się nie powodzi. (Ah, te dzieci z zaburzeniami emocjonalnymi)"

skad takie info lamusie ?

stukajcie dalej kur.wy w klawiature i oceniajcie ludzi z*******e macie zajecia w zyciu

gnijcie dalej kur.wy przed tym pc i zdychajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...