Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator forum

Gość Deiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo jak ktos potrzebuje pomocy przy ogarnianiu forum to pisac pw

oferuje:

*ogromna ilosc czasu na Twoje forum

oczekuje:

*nic nie oczekuje

zadnej wiedzy nie potrzebuje bo chyba kazdy kretyn potrafi zamknac/otworzyc temat edytowac posta itd

wiec jak chcesz nabic posta to splywaj 

jak komus to do szczescia potrzebne to pelnoletni

kontakt : wiadomosc na forum

Opublikowano

Podanie zrobione na odwał w 2 min. Nie polecam. :)

sram na twoje nie polecenie to nie moda na sukces

ref

Opublikowano

­I to podobno ja się zachowuje chamsko i wulgarnie :)

Temat nie zachwyca treścią, zrobiony na odwal się, kto by chciał osobę w zespole która nawet się nie chce postarać żeby gdzieś dołączyć.

Twój komentarz do mojej wypowiedzi będzie zbędny bo wiem że jako "dziecko" odpowiesz podobnie jak wyżej.

Nie przystoi takie zachowanie osobom które ubiegają się o jakieś stanowisko.

Tyle  w temacie, nie polecam.

Opublikowano

Chciał bym Cię serdecznie poinformować że praca modelatora nie polega tylko na edytowaniu i pisaniu postów. Z pracą modelatora forum wiąże się wielka odpowiedzialnosc i masa,masa spędzonych godzin przed monitorem komputera,tabletu... Sądze ze nie podołał byś skoro głupie podanie piszesz jak totalny dez mózg nie zachowując zasad ortograficznych i na dodatek piszesz wulgarnie co cię totalnie po stawia w zlym świetle przed oczami właściciela, administratora forum, strony społecznosciowej :)

Opublikowano

rozpierdalacie mnie tekstami typu " dziecko " itd nie jestem przychlasty zadnym dzieckiem sa ludzie i taborety ja niestety mam do czynienia z taboretami. co do masy godzin c***a wiesz o mnie jak reszta przytchlastow jak to juz powiedzialem wiec jakim prawem pierdolisz ze czemus nie podolam. idzcie sie wybiegac na podwórko przez weekend bo od poniedzialu znowu do budy.

Opublikowano

­Ha! ładnie, polecam, lubie takich ludzi co nie pierdolą bez sensu czego to nie potrafią, bo przecież do moderowania forum trzeba miec magistra i srednia 6.0 :D

Polecam :D

Opublikowano

rozpierdalacie mnie tekstami typu " dziecko " itd nie jestem przychlasty zadnym dzieckiem sa ludzie i taborety ja niestety mam do czynienia z taboretami. co do masy godzin c***a wiesz o mnie jak reszta przytchlastow jak to juz powiedzialem wiec jakim prawem pierdolisz ze czemus nie podolam. idzcie sie wybiegac na podwórko przez weekend bo od poniedzialu znowu do budy.

Ty gościu jesteś po prostu śmieszny.Myślisz ze gdy wulgarnie się zachowujesz zyskasz szacunek od ludzi?

Po drugie czemu mówisz ze jestem przychlast i się podlizuje? Dlatego ze mam szacunek dla tego kto to przeczyta?

Po trzecie jak Ty możesz pełnić jaką kolwiek role na forum skoro nie umisz czytać ze zrozumieniem? Czy co kolwiek napisalem ze nie spędza sz "masy godzin przed ekranem" ? nie bo Cie nie znam. Napisałem tylko to czym modelator musi się zmagać, i co musi robić. Przeczytaj sobie jeszcze raz ;) a nie osadasz ludzi ;)

Opublikowano

Nie polecam, widać bo jego "zachowaniu" jakie to jest dziecko. Jeśli ktoś chce mieć dziecko za moderatora to niech poszuka w przedszkolu ;)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

­

Taki sam idiota jak @1361622928-U485574.pngReygras. i @KarciaElite

Nie polecam. ;)

Siebie tam dopisz, jak to jest być tak wykorzystywaną przez osoby trzecie do ddosowania innych stron? Przecież to gorsze niż prostytucja.

Czepiając się do niego bo "zachowanie" smiechłem mocno i upadłem, chociaż się nie pierdoli i ma swoje zdanie nie robi z siebie downa pod publike. Napiszecie, że go bronie ale ja po prostu uważam, że takich osób brakuje tutaj na forum jak i forach metina, które są konsekwentne i nie idą za tą modą pisania aplikacji jak CW do pracy i wypisywania tam bzdur i wszczepiania bóg wie czego w Wasze małe mózgi.

@Chihaya.pl  chodzi mi o to

http://www.mpcforum.pl/topic/1398618-perm-natalia-anna-zy/

+ dostałem informacje od paru osób za co dostałaś tego bana ;)

Opublikowano

Leże i nie wstaje, zachowanie na poziomie 10 latka. Podanie napisane w 1minute. Umiesz chociaż nakładać ostrzeżenia i banowac ?

Opublikowano

­

Siebie tam dopisz, jak to jest być tak wykorzystywaną przez osoby trzecie do ddosowania innych stron? Przecież to gorsze niż prostytucja.

Czepiając się do niego bo "zachowanie" smiechłem mocno i upadłem, chociaż się nie pierdoli i ma swoje zdanie nie robi z siebie downa pod publike. Napiszecie, że go bronie ale ja po prostu uważam, że takich osób brakuje tutaj na forum jak i forach metina, które są konsekwentne i nie idą za tą modą pisania aplikacji jak CW do pracy i wypisywania tam bzdur i wszczepiania bóg wie czego w Wasze małe mózgi.

Harnaś, możesz rozwinąć swoją myśl?

@@: Z jakimi forami współpracowałeś?

@Dxnek

Opublikowano

to nawet nie jest podanie, więc nie ma co oceniać, oczywiście że nie polecam ;)

Opublikowano

@Dxnek nie będę się rozpisywać w tym temacie, ale napisz pw/gg to Ci w małym stopniu wytłumaczę o co dokładnie chodziło :)

@@: Jakie forum najbardziej przypadło Ci do gustu w Twojej karierze?

Opublikowano

Dodaj informacje kontaktowe (pw,gg) czas 3h.

dodane

na reszte mi sie nie chce odpisywac, tak potrafie nakladac ostrzezenia, banowac. nie musze miec konta na MPC od jego istnienia (swiety tez nie jestem), nie musze wszedzie udzielac sie pod tym nickiem. mialem moda przez 2 ms na 1 forum, na 2 przez 2-3 dni potem zrezygnowalem bo wiedzialem co bedzie z serwerem i tak sie stalo. Ty typku od modulerowania - moderowanie forum to nie zabawa z plikami serwerowymi 

@Dxnek wszystko wyjasnil w 100% w pierwszym poscie - sam byl lepiej tego nie napisal. mozecie dyskutowac nadal jaki to zly jestem, ze przeklinam na forum bo ''dzieciak" nie potrafi opanowac emocji chociaz  sie smieje jak to pisze :) 

ref

Opublikowano

Co za pyskaty kandydat :P.

Nie polecam ^,^

z tego co wiem to ty tam jestes pyskaty na ts nie ?

Opublikowano

Ah.. Pan Pro Elo Elo Jp 99%. Myślisz że pokażesz jaki to jesteś "fajny" to każdy bedzie wzdychał? To że u siebie w przedszkolu siejesz postrach i każdy ma do ciebie szacunek bo... bo brzydko mówisz to nie znaczy że tutaj(na forum) ktokolwiek cię zauważy. Znaczy.. nie no dużo os cię zauważy :D pośmieją się z typa palącego majeranek i zapomną. Napisałeś że każdy "kretyn"(o ile wiesz co to znaczy) potrafi zamknąć i otworzyć wątek. A tak po przeczytaniu tego tematu i komentarzy w nim zastanawiam się czy na pewno Ty dasz radę wykonać te czynności.

Opublikowano

Ah.. Pan Pro Elo Elo Jp 99%. Myślisz że pokażesz jaki to jesteś "fajny" to każdy bedzie wzdychał? To że u siebie w przedszkolu siejesz postrach i każdy ma do ciebie szacunek bo... bo brzydko mówisz to nie znaczy że tutaj(na forum) ktokolwiek cię zauważy. Znaczy.. nie no dużo os cię zauważy :D pośmieją się z typa palącego majeranek i zapomną. Napisałeś że każdy "kretyn"(o ile wiesz co to znaczy) potrafi zamknąć i otworzyć wątek. A tak po przeczytaniu tego tematu i komentarzy w nim zastanawiam się czy na pewno Ty dasz radę wykonać te czynności.

ja sie zastanawiam czy wygram kiedys z takimi jak ty :P

Opublikowano

­To jakiś żart?

Człowiek, który zaczyna zdanie z małej litery (ale to najmniejszy pikuś), niepotrafiący napisać prostego, zachęcającego podania. Odrażający swoją osobą (komentarzami) bez większego ilorazu inteligencji (co można stwierdzić po kom.). Według mnie te Twoje wypociny nadają się tylko do kosza.. No chyba, że jakieś aroganckie dziecko, które chce postawić serwer na hamachi Cię weźmie do siebie pod skrzydło byś nie czuł się samotny.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...