Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 - SOCIAL CLUB

MoredisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawiłem na całą noc to pobierało się tylko po 100kb/s boże, tak mało co mogą być serwery że tak pomału? Teraz dałem od nowa nie wiem czemu zresetowałem to i po 900kb/s

Opublikowano

Jeżeli nie jest to problem po stronie Twojego łącza,  to posłuchaj się użytkowników wyżej. Teraz, kilka dni przed premierą jest spory hype na tą grę, ludzie ją ściągają, prawdopodobnie teraz trafiłeś po prostu na "wolną linię".

who cares?

Opublikowano

1. Twoje połączenie może być obciążone przez innych użytkowników Wi-Fi

Komputer nie spełnia wymagań

Wyłącz zaporę systemu Windows

Spróbuj usunąć plik ".party" z folderu GTA V. O ile masz ten folder.

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie na pewnej stronie:

Jako, że nigdzie w internecie nie znalazłem rozwiązania tego problemu, to podzielę się z wami jak ja problem naprawiłem u siebie.

Nie wiem jak u innych, ale u mnie z racji tego, że nazywam się Łukasz, launcher w miejscu : C:\Users stworzył nowy folder o nazwie "�ukasz", a w nim folder "Documents" i właśnie tam zapisały się jakieś pliki z GTA V, wyglądało to tak C:\Użytkownicy\�ukasz\Documents\Rockstar Games
Dodatkowo zapisały się również jakieś pliki w podstawowym folderze z moimi dokumentami : C:\Użytkownicy\Łukasz\Moje dokumenty\Rockstar Games

Wystarczyło, że skopiowałem folder "Rockstar Games" z folderu " Łukasz" i scaliłem z folderem "Rockstar Games" z folderu "�ukasz" i launcher zaczął normalnie pobierać gre.

Jak widać problem z ciągłym wczytywaniem launchera wynikał z tego, że launcher nie czyta znaków diakrytycznych.
Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie na pewnej stronie:

Powiem Ci że ja to już naprawiłem i to w ten sam sposób :) I się wszystko zgadza też miałem nazwę Profilu swojego "Łukasz" a możesz podesłać linka do tego posta? :D

Dobra zostało do pobrania jeszcze 10GB , pobiera raz się po 100 kb/s raz po 1,30mb/s ! Temat do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...