Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka trikow z plikami .wz

cheater576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedzie w HHG 1 w Dunegonie na PiGBeach :] i nikt mnie jeszcze nie podejzewal o czity najsss:D

Ps.

Sex And Przemoc

Dziwki, Dupy Koks i srebro

(Tworzę Pin Crackery, Spim Boty!! Lecz nie za darmo! PM ME)

Opublikowano

nie dostaje bana ani nikt mnie i bigosa nie podejrzewa bo to jest tzw. "miss godmode" czyli widać miss... ale czasami dostaniesz od potworka 1 hp :)

Opublikowano

Owszem i działają "F3" Spam Post więc dodam cos jeszcze Robice tak jak jest na tucie i wam zadziala :oO

Sex And Przemoc

Opublikowano

2 pytanka

Czym sie rozni 1 god mode od 2 i jak vaca z tego zrobic xD a i jak z tym dc jest czesty ?

@Merom Down 2x :D

A co z godami ?

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Wiecie co ? W tym tucie prawie nic nie jest opisane. Jak pozamieniac pliki itp., pod jaka wersje Mapla to dziala ( dodam, ze ja gram na Globalu i ze teraz jest wersja 0.59 ). Jesli wystarczy tylko wygenerowac plik i go podmienic w folderze z MapleStory, to tak robie i jakos mi nie dziala.

Opublikowano

nie wiem czy to działa na GMS v.0.59 ale na europe ciągle mi działa...

@Dittex

ja nie mam w ogóle D/C ale nie używam vaca bo ponoć za niego jest AB... ;]

Opublikowano

A można kombinować można/trzeba przy włączonym eMs?

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Opublikowano

Ta metoda przy użyciu deMSwZ 1.7.1 została dzisiaj spatchowana. Jeżeli zedytujesz teraz mob.wz i włączysz eMS wyskoczy komunikat, że używasz złej wersji a jak przywrócisz oryginalny plik będzie to samo.

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

KUR*a A ja sie nakrecałem na klera xD

@down

Tak tak wiem MOŻLIWE że wyjdzie new program a co do DK ja mam ^^^ a klerem chce sie pobawic to wszystko i sobie na "mpczy'' podrobić steely ^^^

eMs

284239619.png

Opublikowano

spokojne przecież niedługo wyjdzie nowy program... :D

będziesz mógł zrobić sobie tego twojego wymarzonego clera... ;]

ja mam clera w dup*e... teraz marzę o dexless Dragon Knight'cie.. :D

Opublikowano

Chcialem zadac jedno pytanie. Czy jesli ktos nie da alerta, ze hackuje to GameGuard tego typu hacki, cheaty wykryje (auto-ban)?... Mam bardzo wysoki level ( nigdy nie uzywalem hackow, dla wlasnego bezpieczenstwa nie bede podawac swojego levela ) i expie na expowiskach, na ktorych w ogole prawie nie ma ludzi. Czy oplaca sie ryzykowac i grac na GodModzie ( a bardzo by mi sie przydal, mialbym o wiele szybszy exp )? Jakie sa wasze opinie ?

Opublikowano

jesli ci wykryje haki i wylaczy gre to nie powinienes dostac gorzej jesli dostaniesz dc to mas zszanse na ab

ab= auto ban

program nalozony na maple przez nexon dziala cos jak sXe w CS czyli oblicza parametry i jesli wykryje haka to dostajesz bana

byla z tym fajna historyjka poniewaz hakerzy zazadali od nexonu kary w wysokosci xxxk

za to ze uzywaj 3rd programu co jest zlamaniem ich wlasnego regulaminu xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

AB - AutoBan - System Automatycznego Banowania Hackerow - Szkodliwy tylko dla noobow ktore nie wiedza jak to ominac.

Hmm...

Od dluzszego czasu bawie sie z WZ :D

Skombinowalem sobie tak mapki ze np.

Taxi teleportuje mnie do Orbis i Ludi i Aqua ale nie wiem czemu Aqua nie dziala - Sprawdzalem na GMS dziala :D ale Po tym jak taxi wysle cie do Ludi / Orbis bo Aqua nie dziala

to masz d/c ale nie ban ;D Chyba ze Sie skapna ze gadasz do taxi a tu boom w orbisie jestes z Henesys xD

Skombinowalem sobie tez w itemkach zeby bron ktora ma 30lvl dawala mi +9999dex/luk/str/int/accuraccy/hp/mp/avodability/i 1000weapon atack :D

Ale dostalem Bana za to xD Po tym jak jebnolem potworka ta bronia xD leci hit cos kolo 50k xD A ja na 30lvl xD

Tylko nie wiem czemu jak proboje ustawic zeby kazda profesja mogla zakladac kazda bron np. Magik Clawa :D To mi kurde nie dziala ;d

Akurat to by sie na GMS nie przydalo ale na PS tak :D po paru rebirthach masz :

-1set Ilbi

-Garnier

-War Bow

-Paper Sword

-Eira Wand

-1000 xbow arrows

Jestes Begginerem i zakladasz Kusze walisz do potworkow z Kuszy xD

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Pasi krowek jak to zrobiles otworzyles przez notanik i zaczeles sie bawic?

Sex And Przemoc

Opublikowano

@Up

Nie.

Na GC Jakis koles wrzucil taki jakis pliczek do edycji .wz i nie wiedzial do czego to jest dal scana i prosil o wytlumaczenie co to <rofl>

Sprawdzilem i Dziala ale cos mi tu nie pasi <rofl> jak Gadam do Taxi i tepa mnie do Jakiego miasta ustawilem to boom i pojawiam sie znowu w Tym miescie co bylem <rofl> WTF

wczoraj dzialalo o.O + ban xD

Moze GM sie skapnol i jakos to zablokowal <rofl>

Ciagle nie wiem jak zrobic by kazda profesja zakladala kazda bron :D

@Down

A z kad ja mam wiedziec jaki link <rofl>

Nie pamietam ... Buszowalem bo GC i znalazlem w jakims temacie...

Poszukaj tez... Nie chce mi sie od nowa szukac.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Daj link do tego pliku!

Sex And Przemoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja teraz bawie sie w tym wszystkim i moze uda mi sie zrobic dmg hack czyli ze np snail ma 1 hp zamiast 8 i ma magic i atk def 1 zamiast 10 itp roznymi

jesli sie uda to opublikuje

życzcie powodzonka

Opublikowano

@up

pomyśl czasem a nie pierdzielisz o shicie. nie może nic zrobić ponieważ by potrzebował innej wersji do przeróbki .wz? bo ten co jest to jest tylko na pliki na globalu? mózg plax?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...