Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Moje Silne Na Metin2.Co.Kr

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie przed chwilą weszło mi silne na G (przez tydzień na m10 nie chciało wejść, ale udało się Postać oczywiście słaba xD eq +3/4 xD kosa+1 xD ale miałem 3kk już tylko 1.4kk zostało ;d(nie gram tam ale tak se skila wbiłem)

:unsure: Po co ten Spam ....Po co ten temat ??? Wejdź sobie Losiu na Avalona a nie na jakimś chińskim gównie .... o.O

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

@Avatare, jak byś nie wiedział to metin2.co.kr to jeden z najlepszych z globali... A na serwerze Avalon może sobie zagrać tak żeby się rozerwać ... Właśnie zaczołem grać na metin2.co.kr i już od początku wydaje się zaje.biście :P Pajęcza +0 na 1 lvl xD Ale jest jeden minus w metin2.co.kr ... Nic nie rozumiem co te koreańce pier.dolą do mnie ! Nie rozumiem też misji bo są po koreańsku, ale na szczęście większość misji które tam są, są też na polskim, i łatwo się połapać :P

Opublikowano

ta np. pajęcza na 1llvl smocza+9 na 36 ale np. krwawy +9 juz na 56 fms+9 na 48 tak samo rib stalki normalnie tylko ze wiesz itemki np. srebrny miecz i wzwyż na +1 sa potrzebne ulepszacze >.< a od 1lvl na +3/4 już więc wiesz...

@a co do topicu nie gram tam ale weszło mi w końcu silne , avalon=gó*** (sorry dla grających) gram na innym fajnym servie:)

fs.png

Opublikowano

mam pytanie czy na co.kr potrzebne jest z m1 do g1 10 ku? bo tak slyszalem jak mozecie odpisz ktos na pw!!!!!! ;/

Tu nic nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...