Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Moje Silne Na Metin2.Co.Kr

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przed chwilą weszło mi silne na G :) (przez tydzień na m10 nie chciało wejść, ale udało się:) Postać oczywiście słaba xD eq +3/4 xD kosa+1 xD ale miałem 3kk już tylko 1.4kk zostało ;d(nie gram tam ale tak se skila wbiłem)

wojv.jpg

fs.png

Opublikowano

LOL SKD TYLE STALEK TKI LVL I TAKIE EQ???

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Właśnie po ile chodzą ku bo silne na G na 20 lvlu to troche.... może bym zagrał

@down

a aura i berek po ile??

Opublikowano

ja kupowalem po 50k-100k jedynie wczoraj za 150k kupilem ;d

@PS tam sie najlepiej zarabia na ulepszaczach albo rybach xD , fb by sie przydal bo lowic mozna od 10lvl ;d malz za 400k zejdzie szybko a co do ulepszaczy to np. czarny uniform schodzi nawet po 500k stłuczona porcelana tak samo nawet nos świni mi zszedł za 200k xD bo do ulepszenia potrzebny skora niedzwiedzia tez duzo warta

kase zarobilem na tym ze ziomek mi dal kilka ulepszaczy a inni kase xD,, please money for potions'' i tak dostałem 200k a nawet 500k od ziomka xD no i 1 małż xD

fs.png

Opublikowano

aura i berek nie wiem po ile ale aure chyba po 200k+ widziałem berek nie wiem ale ku dla woja nigdy powyzej 300k nie widzialem ;d najdroższe dla sury np.czarowane kosztuje 600k+

fs.png

Opublikowano

http://metin2.co.kr/

-strona głowna

http://metin2.co.kr/05_myinfo/myinfo_01.htm

http://inferna-ymir.ktics.co.kr/m2_setup_20100401.exe

-client

Tutka do rejestracji se znajdziesz:)

kssn.yoyo.pl(w tutku się dowiesz o co chodzi) po którejś tam godzinie nie działa chyba po 20 ale nie jestem pewien więc radze rano załozyć konto:)

fs.png

Opublikowano

@Chef

Zobacz na skill " Aura Miecza " i zobacz jak pisze , tak samo pisze na ku , jak i na skilu. chyba ;D

@Topic

Gratulation + ;]

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Heh ja ze załozyłem konto w Jinno i poprosiłem jakąs o item napisałem "Give me item" ona nie wiedziala o co chodzi napisalem yang i dala mi 3kk xD

76561198004076728.png
Opublikowano

A nie wiecie na którym tam lvl można zmienić profesje,np. z mentala na body?;p Tak samo na 30 czy może na jakimś mniejszym?

Opublikowano

:angry: nie działa Mi kssn.yoyo.pl a już po 20 xD a bym popykał :P

Gz za silne :P

mieć takie na PL'u

na 20 lvl na BO bym skoczył xD

zieloneim.gif

33708.jpg

33698.jpg

31824.png

18706.pngDaj + I zostaw Komenta to też dam + albo -

100post 05.05.2010

Opublikowano

ja sciaglem clienta konto mam tylko ze ja jak wbijam na 1 lub 2 serwer to nie ma nikogo na 1w chunjo na 2 w jinno i nikogo nie ma

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ale wy jesteście.... Nie powiem jacy (bez obrazy) ... Jeżeli u nas jest dzień to u nich noc ... I odwrotnie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...