Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przyspieszyć pobieranie GTA V na PC? "Rockstar Games Social Club"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak teraz znowu to usunę, to cofnie mi postęp?

Nie, cofną tylko na chwilę w lancheru. Potem powraca do stanu jaki był przedtem.

Opublikowano

­@aXen7 No nie powiedziałbym... Gdy do usunę, pobieranie zaczyna się znowu od momentu, kiedy to usunąłem, to to się najpierw pobiera.

Opublikowano

A ja mam inny problem, stosowałem sie do zaleceń Autora i co jakiś czas usuwałem plik z .part w nazwie. Gra sie pobrała ale przy pierwszym uruchomieniu, staje na ekranie wczytywania do  trybu fabularnego i nie rusza. Nie wiesza się, pojawiają sie porady i muzyka w tle ale sama gra nie rusza. Jakieś pomysły ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam, chyba że ktoś chce tak bardzo to cóż nie mogę ukryć że ten sposób to tylko złudzenie lepiej już wyczekać ten okres wolnego pobierania bo skutki mogą być takie jak na poniższym zdjęciu:

00d4rj.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Powiem krótko są 2 powody co spowalnia pobieranie 

1. Może masz słabego neta

2. zwróćmy uwagę na rozmiar tego pliku a z racji ze GTA V ma super grafikę i wgl. zajmuje duzo miejsca i potrzebuje czasu na pobranie :/ 

P.S jak chczesz przyspieszyc to zmien neta bo nic innego nie widze ;/

Edytowane przez miecias
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy to coś zmienia jak mam social cluba zainstalowanego na dysku C, a GTA V instaluje mi sie na dysk D? ( Gra mi sie pobiera 1.30MB/s, potem spada do 500 KB/s i co chwile musze dawać pauzę i znów wznawiać )

PS. nie mam wolnego neta bo gry na steamie pobierają mi sie z prędkością 5-8 MB/s, Tak samo jest na Uplay.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik będzie przydatny dla tych co Sobie nie radzili dotychczas z problemem. Dzięki Tobie nie ma już nic do ukrycia i szukania o co chodzi.

231_bez_nazw1y.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi w 45min pobiera się 10GB przy 3.7 MB/s

Nie bądź żyd, daj plusa :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem co u was nie trybi z pobieraniem ... 
hehhepng_arnphsa.png

Edytowane przez Bobu13
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jak umnie 12gb w ciagu 40min bez tego . To chyba cos nie tak z netem macie xD

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

net ok 90 Mb/s a pobieranie marne 2 MB/s...

nie zadziałało z usuwaniem pliku, myślałem że jakieś ograniczenie ale żadnej opcji nie ma o tym.

f1a327ea2f.png

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mi się normalnie ściąga przy prędkości 6mb/s, myślę, że może to być jednak wina waszego internetu :P 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Proszę pomocy! Wszystko mi działało ale już nie, miałem ciągle te napisy z końcówką ".part" ale po jakimś czasie już nie mam napisów z końcówką ".part" jak piszę ".part" to tylko wyświetla mi się dlc.rpf, a to jest plik PART jestem na 36.86 GB :( proszę o szybką pomoc :(:(:( 

Edytowane przez Kaff22
  • Rayzer. zmienił(a) tytuł na Jak przyspieszyć pobieranie GTA V na PC? "Rockstar Games Social Club"
  • 8 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...