Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fala hakerów

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wie ktoś kiedy bedzie jakis update CS:GO bo jak nie ma pare tygodni to aż roji sie od hakerow ... gosc zanim wyjde to juz zdazy strzelić .. Co jest grane, cs schodzi na psy przez tych cheaterow ....... Jezeli ktos ma jakis nielegalny program to powinien odrazu dostawac bana, a nie po kilku tygodniach a nawet miesiacach ... Co wy o tym mysliscie ??

Opublikowano

Pewnie to nie cheaterzy, tylko po prostu nie ogarniasz. Ja z s1 do g4 spotkałem tylko 1 osobę, która być może miała wh...

graphic.png

Opublikowano

to dziwne, ze nie ogarniam twoim zdaniem ... typek w jednej rundzie zabija 3 ze snajpy przez smoka hmmm, przypadek ?? biegnie tyek, satrzymuje sie choć ja kampie i sie nieruszam i albo wbiega z prefajerem albo kampi i czeka namierzone na heda az wyjde .. Bardzo dziwne ... Jak jestes silver I to nawet nie ograniasz jak sie strzela ....... pewnie

Opublikowano

Wiesz są sztuczki w którch lepiej widzisz przez tekstury itd :) więc zobaczyć kogoś w smoke albo skanować przez smoke jak się słyszy, że tam byli to nic dziwnego :) 

Silvery zawsze gadają, że ktoś czit a, potem kij ranga w dół :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

tka wszyscy maja uzasadnienie ze ot nie haki ale dziwnym trafem zawsze po aktualizacji CS:GO PROKOXY znikaja na kilka dni i wtedy sie super gra .. (gram na kałachach)

Opublikowano

tka wszyscy maja uzasadnienie ze ot nie haki ale dziwnym trafem zawsze po aktualizacji CS:GO PROKOXY znikaja na kilka dni i wtedy sie super gra .. (gram na kałachach)

jak masz auto update offsetow to nie znikasz na kilka dni, jak ja :^)

@cheating on eagle smurf

Opublikowano

nie czaje ? o co chodzi?

Opublikowano

nie czaje ? o co chodzi?

O to, że nie musisz czekać na aktualizacje.

Btw. kto normalny gra na cheatach w kałachu xD Imo powinieneś poćwiczyć zamiast płakać na forum, które jakby nie patrzeć jest związane z cheatami.

b_560_95_1.png

Opublikowano

­

O to, że nie musisz czekać na aktualizacje.

Btw. kto normalny gra na cheatach w kałachu xD

Osoby które są niszczone przez całą resztę społeczności cheaterów - tych ze spinbotami itp

hiFG4ZA.png

Opublikowano

­

Osoby które są niszczone przez całą resztę społeczności cheaterów - tych ze spinbotami itp

Jak lecisz na cheacie z anti-aimem i silentem, to zazwyczaj zaczynasz od unrankeda, a wtedy po wygranej ze statami 50/0 gracz od razu na orzełki.

Największa ilość cheaterów jest w globalu, a potem w DMG/LEM'ie, w kałachu mało kto używa wspomagaczy.

b_560_95_1.png

Opublikowano

@cheating on eagle smurf

No to dość tak fajnie masz -_-. Przyjemność gwarantowana zapewne?

A zanim Valve ogarnie jakiś dobry anti-cheat (np. coś takiego jak ESEA ma) to minie sporo czasu, jak w ogóle takie coś ogarną...

Opublikowano

No to dość tak fajnie masz -_-. Przyjemność gwarantowana zapewne?

A zanim Valve ogarnie jakiś dobry anti-cheat (np. coś takiego jak ESEA ma) to minie sporo czasu, jak w ogóle takie coś ogarną...

valve nigdy nie ogarnie takiego ac jak esea bo zarobki by im spadly w c**j, mysle ze cheaterzy kupuja najwiecej egzemplarzy tej gry

Opublikowano

@Marcoly . twórcy mają wy*ebane ,że tak się wyrażę :)
Robią tylko raz na rok

Mój znajomy już ponad 6 miesięcy na AIMIE wykrywalnym i nic nie dostał . 

GL & HF 

A i twórcy tematu szczególne gratulacje . Piszesz to w forum o tematyce hacków (80% ludzi stąd to tylko po haxy i temat Lol & CS:GO)

Opublikowano

polecam faceity - tam nie hackerów :)

Ostatnio grałem przeciwko 3 hackerom, jeden dostał vac bana w trakcie meczu ale i tak jeszcze 3 zostało

w tej chwili jest od zajebania hackerów i nie polecam grać POZDRO

Opublikowano

polecam faceity - tam nie hackerów :)

Ostatnio grałem przeciwko 3 hackerom, jeden dostał vac bana w trakcie meczu ale i tak jeszcze 3 zostało

w tej chwili jest od zajebania hackerów i nie polecam grać POZDRO

na faceit nie ma hackerow, ta

Opublikowano

To jest MM, dlatego nie widzę sensu grania w ten tryb obecnie. Lepiej iść sobie na jakieś CEVO czy Faceit'a.

Pewnie nim ten VAC zacznie działać skutecznie i szybko, to wbiję jakieś orzełka. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...