Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniknal mi item na rynku steam

Mroczek885

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pewien problem otoz jakis czas temu przed aktualizacja ktora miala miejsce dzis okolo 2:00 w nocy wystawilem na rynku steam m4a4 Dragon King MW.Wczoraj gdy wchodzilem na rynek byl nadal wystawiony gdy dzis wszedlem po szkole nie bylo go na rynku pieniedzy na steam tez nie ma w ekwipunku tez go nie ma gdy chce zobaczyc moja historie zakupow i sprzedazy zeby zobaczyc czy nie zostal sprzedany to pisze mi "Wystąpił błąd podczas ładowania historii zakupów i sprzedaży. Spróbuj ponownie później" i teraz nasuwa sie pytanie co sie stalo z moim itemkiem??

Oczywscie cala reszta itemkow ktora mialem w ekwipunku dalej tam jest.Aha i jeszcze dodam moze to istotne ze gdy go jeszcze mialem probowalem go wystawic na cs go longue na handlu ale pisalo mi ze go wcale nie posiadam.Z gory dziekuje za jaka kolwiek pomoc

Opublikowano

Coś świruje wgl rynek bo też nie wyświetla historii cen danego przedmiotu. Wydaje mi się że są to jakieś błędy i wystarczy poczekać trochę i naprawią. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...