Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa jeszcze sposób na LOW?

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj tylko jeden koles sie chwali ze go zna ale nie powie i to jakis no name mmo.

A tak naprawde to gowno zna tylko chce chyba "zabłysnac"

przyklad z tego tematu:

Bug nie dziala juz od 5 dni ale on juz wie jak go zrobic i jemu dziala:D

ja to zrobilem 3 razy ale daje nie zawsze tyle samo i trzeba caly czas siedziec przy kompie nwm od kiedy to nie dziala ale 2 dni temu robilem tak wiec wrocilem do starego sposobu bo mozna zostawic na chwile i miec spokoj

Opublikowano

ja to zrobilem 3 razy ale daje nie zawsze tyle samo i trzeba caly czas siedziec przy kompie nwm od kiedy to nie dziala ale 2 dni temu robilem tak wiec wrocilem do starego sposobu bo mozna zostawic na chwile i miec spokoj

Krasnoludki czy gumisie tez byly w tej bajce?

Nie mogl Ci ten bug dzialac 2 dni temu

Napisales ze Ci działa zeby zabłysnac a zrobiles z siebie idiote.

Ludzie Twojego pokroju powinni byc banowani na tym forum. Bo nie dosc ze tylko spamujesz to jeszcze innych w bład wprowadzasz ze cos dziala a tak nie jest. i potem 30+ osob traci czas na proby myslac ze bug dalej dziala.

A na koniec piszesz w 10 postach dlaczego sie bugiem nie podzielisz. Ja Ci powiem dlaczego - BO NIE MASZ CZYM!

Opublikowano

tak działa ale trza wiedzieć jak bo sie pozmieniało

Juz nie przydziela nagrody z low na mapie x-1 wiec to nie moze dzialac chyba ze cie z low przenosi jakims cudem  na inna mape

Opublikowano

Ja znam bug że omijam WSZYSTKIE alieny na 4 bojach i tylko ubija falkona ktory tez mam sposob na bugowanie. Wszystko działa, i jak sie go zbuguje to mozna wylaczyc kompa i bedzie sie bil caly czas :)

D666a

84496032827399209561.jpg

Opublikowano

Da się tak wylecieć, żeby bić i z laserow i rakiet plt 2021 i jeszcze nas nie bedzie falcon bił :)

tak da sie tylko trzeba strzelac z rakiet po 5 albo 7uri a troche ich schodzi zanim falcon padnie wiec srednio oplacalne . Chociaz jakby zalaczyc formacje strzaly to moze moze ale nie testowalem .

Ja znam bug że omijam WSZYSTKIE alieny na 4 bojach i tylko ubija falkona ktory tez mam sposob na bugowanie. Wszystko działa, i jak sie go zbuguje to mozna wylaczyc kompa i bedzie sie bil caly czas :)

to jest bardzo latwe i proste ja tak robie non stop 

Juz nie przydziela nagrody z low na mapie x-1 wiec to nie moze dzialac chyba ze cie z low przenosi jakims cudem  na inna mape

jak ty tego nie robiles wiec nie udawaj madrego i kim to ty nie jestes i co to ty nie wiesz bo tak naprawde zal ci dupe sciska ze ktos wie a ty nie i tobie nikt nie powie bo odrazu po twojemu pisaniu widac ze lamus jestes i nie znasz zadnych bugow tylko czekasz na to by ktos tobie cos podeslal albo pomogl z czyms ... zalosny chlopaczyna 

tak działa ale trza wiedzieć jak bo sie pozmieniało

dokladnie to dzialalo moze nadal dziala nwm nie probowalem ale trzeba bylo troszke inaczej to robic i dawalo hajsik

ale wiesz gosc - Marlo nie robil ale on i tak wie lepiej ze to nie dziala haha 

Krasnoludki czy gumisie tez byly w tej bajce?

Nie mogl Ci ten bug dzialac 2 dni temu

Napisales ze Ci działa zeby zabłysnac a zrobiles z siebie idiote.

Ludzie Twojego pokroju powinni byc banowani na tym forum. Bo nie dosc ze tylko spamujesz to jeszcze innych w bład wprowadzasz ze cos dziala a tak nie jest. i potem 30+ osob traci czas na proby myslac ze bug dalej dziala.

A na koniec piszesz w 10 postach dlaczego sie bugiem nie podzielisz. Ja Ci powiem dlaczego - BO NIE MASZ CZYM!

nie dziele sie bugami bo tacy ludize jak ty tylko siedza i czekaja by im cos na dloni podac gotowe znajdz sobie buga albo jak masz kolegow to moze ci powiedza chociaz watpie po twoim zachowaniu nic b ym ci nie dal :PP 

a tak ogolnie piszesz ze 30+ osob traci czas na proby , a teraz powiedz mi c**j mnie obchodzi czyjsc czas ? jak ja moglem posiedziec ze 2h i marnowac moj czas szukajac bledu to kazdy inny tez moze tak zrobic ...

mowisz ze takich ludzi jak ja powinni banowac ? za co przeciez ja jestem grzeczny na tym forum a zreszta jak zasluze to tak sie stanie mam wyjebane na ciebei i na bana :* 

Opublikowano

jak ty tego nie robiles wiec nie udawaj madrego i kim to ty nie jestes i co to ty nie wiesz bo tak naprawde zal ci dupe sciska ze ktos wie a ty nie i tobie nikt nie powie bo odrazu po twojemu pisaniu widac ze lamus jestes i nie znasz zadnych bugow tylko czekasz na to by ktos tobie cos podeslal albo pomogl z czyms ... zalosny chlopaczyna 

dokladnie to dzialalo moze nadal dziala nwm nie probowalem ale trzeba bylo troszke inaczej to robic i dawalo hajsik

ale wiesz gosc - Marlo nie robil ale on i tak wie lepiej ze to nie dziala haha 

nie dziele sie bugami bo tacy ludize jak ty tylko siedza i czekaja by im cos na dloni podac gotowe znajdz sobie buga albo jak masz kolegow to moze ci powiedza chociaz watpie po twoim zachowaniu nic b ym ci nie dal :PP 

a tak ogolnie piszesz ze 30+ osob traci czas na proby , a teraz powiedz mi c**j mnie obchodzi czyjsc czas ? jak ja moglem posiedziec ze 2h i marnowac moj czas szukajac bledu to kazdy inny tez moze tak zrobic ...

mowisz ze takich ludzi jak ja powinni banowac ? za co przeciez ja jestem grzeczny na tym forum a zreszta jak zasluze to tak sie stanie mam wyjebane na ciebei i na bana :* 

Ja nie znam bugow i tylko czekam az ktos mi je poda..

poszukaj na forum. Jako pierwszy udostepnilem buga z hangarami na tym forum.. dokladnie 2 dni po wprowadzeniu nowego low.

Fakt moze to niebyla ostateczna wersja taka jak teraz, bo trzeba bylo ubic alienki z 2-3 bojki ale jak na poczatek byla dobra.

skad wiesz ze nie robilem tego bugu z revangerami jak jeszcze dzialal? pewnie wdzwonisz do wrożbity maćka

i jak ty napisales ze ci dziala to juz bylo pare dni po patchu wiec nie udawaj idioty i nie probuj sie wykrecac

jestes zwyklym oszustem.

i te 30+ osob przez ciebie probowalo szukac buga ktory juz nie działał. co innego gdyby dzial to niech sobie szukaja i probuja nawet 10h

Opublikowano

Ja nie znam bugow i tylko czekam az ktos mi je poda..

poszukaj na forum. Jako pierwszy udostepnilem buga z hangarami na tym forum.. dokladnie 2 dni po wprowadzeniu nowego low.

Fakt moze to niebyla ostateczna wersja taka jak teraz, bo trzeba bylo ubic alienki z 2-3 bojki ale jak na poczatek byla dobra.

skad wiesz ze nie robilem tego bugu z revangerami jak jeszcze dzialal? pewnie wdzwonisz do wrożbity maćka

i jak ty napisales ze ci dziala to juz bylo pare dni po patchu wiec nie udawaj idioty i nie probuj sie wykrecac

jestes zwyklym oszustem.

i te 30+ osob przez ciebie probowalo szukac buga ktory juz nie działał. co innego gdyby dzial to niech sobie szukaja i probuja nawet 10h

ale ja nie pisalem ze ja robie to non stop tylko ze probowalem i mi sie udalo , wgl mi to nie bylo potrzebne ale ktos nie pamietam ktos wstawil linka z elite pvp o tym bugu i ja sie tym zainteresowalem i kiedy moje konto bilo falcona to innymi kontami probowalem to robic no ale ten kebab wkleil to z google translate to ja znam bardzo dobrze angielski to nie moglem ogarnac o co typowi chodzi bo on czasem uzywal swoimi wlasnymi nazwami niektore rzeczy potem zlapalem sens jego "instrukcji" ale i tak wrocilem do bugu z bojkami bo moge zostawic bijacego falcona i pojsc gdizes , nwm czy ty to udostepniles pierwszy czy nie bo ja mialem buga z ubijaniem kilku allienow juz w ten dzien jak weszly nowe LoW na  servery PL a potem w pierwsza noc nowego LoW dowiedzialem sie ze cos z bojkami mozna kombinowac no i probowalismy z klanem i opracowalismy swoj sposob na LoW (tylko troche sie rozni ale praktycznie na tym samym polega ale robimy to w odpowiedniej kolejnosci i szybciej idzie) . Tak ze wiesz Marlo nie zauwazylem najwyrazniej tego ze udostepniales cos tam bo ja to mialem i nawet nie staralem sie szukac , bo tak jak ci mowilem wczesniej ja wymieniam sie z ludzmi sposobami i ludzie do mnie na tsa przychodza i sie dziela tym co maja a ja im daje to co ja mam a ty mi nie wiezysz ze tak jest heeh wsumie nie musisz tak jak i ja nie musze tobie nic udowadniac :D

to teraz Marlo nie spinaj dupeczki tylko zachowuj sie normalnie i nie hejtuj  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...