Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoreliS

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam Serwery Eriona stoją długo i są zadbane ;)

<3

Fajny serwer się szykuje.

Powodzenia na starcie i mam nadzieje że zawitam. 

Pozdrawiam. 

Zapraszamy : 3

Na serwerze będą nowe zbroje , bronei czy tylko normalny deafult?­

W prezce przeciez sa ?

Masz w prezentacji jakie będą bronie i zbroje ;)

:ninja:

Ktos cos ? :D

8999514546913221016689.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało przekonująca zapowiedź. Te ogromne napisy to przesada, ciężko się na to patrzy, a i długość zapowiedzi pozostawia wiele do rzyczenia. Na ten moment napewno bym nie zagrał ale rzycze powodzenia ;)

2Ih6ff4.png

Opublikowano

Mało przekonująca zapowiedź. Te ogromne napisy to przesada, ciężko się na to patrzy, a i długość zapowiedzi pozostawia wiele do rzyczenia. Na ten moment napewno bym nie zagrał ale rzycze powodzenia ;)

To "rzycz" dalej powodzenia ;)

Set po biżu na 54 od ktorego lvla?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

:)

A ja ci "rzycze" powodzenia w pisaniu sprawdzianu z Polskiego

To "rzycz" dalej powodzenia ;)

Set po biżu na 54 od ktorego lvla?

Na 99 :)

Opublikowano

Pozdrawiam cruzeN,

Powodzenia Erion ;), nie zagram bo easy :D

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Spx usune...

//

A co do serwera to bez obrazy (o ile sie da) czlowieku ty jestes pop*erdolony ?(musialem) Jak moze byc cos "ciekawego" skoro to jest nie dokonczona zapowiedz gdzie nie widac wszystkich rzeczy na serwerze.

Dzieki za opinie <3

@Quarel™

Nie polecam ze wzlędu na brak umiejętności przyjęcia krytyki co świadczy o poziomie intelektualnym Administracji.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pozdrawiam cruzeN,

Powodzenia Erion ;), nie zagram bo easy :D

:3

Taki easy to on do końca nie jest xD

Jest jest :D

Nie polecam ze wzlędu na brak umiejętności przyjęcia krytyki co świadczy o poziomie intelektualnym Administracji.

Jezeli masz o mnie takie zdanie tak naprawde mnie nie znajac w zyciu prywatnym nie no spoko <3

No niestety ale jak mozna powiedziec czy serwer jest ok gdy zapowiedz nie jest cala (Co jest takze moja wina)

O moj poziom "intelektualny" sie nie martw bardziej martw sie soba dobrze?

Klocic mozemy sie na ts'ie jak az tak bardzo ci na tym zalezy bo tutaj nie mam zamiaru spamu robic niepotrzebnego.

Live-Speak.pl

Opublikowano

Krytyka jak krytyka ale większość postów jest pisane złośliwie i to nie jest temat do krytykowania serwera tylko zapowiedź serwera w której można zasugerować ew. Zmiany lub zadawać pytania na temat serwera. Jeśli się nie podoba serwer proszę ominąć zapowiedź.

Opublikowano

No nie mocie grafika ;c prezentacja na no-hamachi jest bardzo estetyczna i lepsza być nie może, to tak jak bym CI powiedział nie miałaś Pani na lekcji języka polskiego? Bo Twoje słowa w nagraniach nie są zrozumiałe.

A my teraz nie rozmawiamy o nagrywaniu. Ja Ci akurat nie każde oglądać. Ale widzę że nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę tylko jak dziecko musisz głupio odpowiedzieć. Nie polecam ;)

Opublikowano

A my teraz nie rozmawiamy o nagrywaniu. Ja Ci akurat nie każde oglądać. Ale widzę że nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę tylko jak dziecko musisz głupio odpowiedzieć. Nie polecam ;)

A My nie kazemy Ci oglądać prezentacji ... Nie potrafimy przyjac krytyki? Ale jakiej jak nikt nie potrafi tego dobrze zrobić .

Opublikowano

Zmniejszcie te napisy w prezentacji ;d Czcionka 60 ^^ Brzydko to się prezentuje. Co do serwera to "niby" polecam ;d Zobaczymy ile postoi.

Zaniedlugo pojawi sie Prezentacja :)

Przepraszam cie bardzo "FromEj" Nie rozumiem dlaczego nie polecasz bo z tego wynika ze nie polecasz tylko ze wzgledu na to ze masz cos do Erio :)

Opublikowano

Hmm trochę lipka wszedłem na tsa chciałem sobie pogadać trochę z starą ekipą i kick od Erio <3

Co Do Serwera Polecam pewnie zagram jak mnie erio nie zbanuje .

Opublikowano

krytyka krytyką , a ty patrzyłaś kiedyś w lustro? pewnie przywykłaś do krytyki. to że masz jakieś spiny z erio od razu nie polecasz? śmieszne 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Hmm trochę lipka wszedłem na tsa chciałem sobie pogadać trochę z starą ekipą i kick od Erio <3

Tacy ludzie jak Ty "PSEUDO" koledzy nie są mile widziani na Ts :) Elosik podpisuj się swoim nickiem aby kazdy wiedział, że to Ty ^^ Jeśli masz coś jeszcze mi do powiedzenia to zapraszam PW.

PS. Bądź pewny że znabuje za te Twoje fraje*skie zachowanie.

Opublikowano

krytyka krytyką , a ty patrzyłaś kiedyś w lustro? pewnie przywykłaś do krytyki. to że masz jakieś spiny z erio od razu nie polecasz? śmieszne 

Tacy ludzie jak Ty "PSEUDO" koledzy nie są mile widziani na Ts :) Elosik podpisuj się swoim nickiem aby kazdy wiedział, że to Ty ^^ Jeśli masz coś jeszcze mi do powiedzenia to zapraszam PW.

PS. Bądź pewny że znabuje za te Twoje fraje*skie zachowanie.

Approve #DajeOkejke

A tak na serio to zagram, zapowiada się ciekawie.Powodzenia Erio :D

1970814289558371016689.jpeg

Ss z serwera :)

Opublikowano

Pisząc prezentacje wypadałoby użyć polskich znaków :). Jakie są bony na serwerze? (Jeśli możecie, to dodajcie do prezki)

Przyznam masz racje tej zapowiedzi juz nie bede robil poniewaz w czwartek dodajemy Prezentacje normalna :3 Zapraszam do grania :3 All bony wchodza na max

Opublikowano

Fajna prezentacja podoba mi się.

Czy na serwerze będą dropić morele? Sugeruje mi to nazwa serwera więc chciałbym wiedzieć.

U kogo planujecie reklamę ? Logo serwera wywieszone na drzwiach od biedronki? Ciekaw jestem

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...