Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!!TURNIEJ!!

dragon473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok ogłaszam że wojtasek od tej pory bedzie sędziował ze mna.

Jeśli zblizy sie czas waszego meczu a mnie niebędzie(mało możliwe) to piszcie do wojtaska.

Ogłaszam że volcik i kuki odpadaja nie otrzymałem od nich zadnego kontaktu w związku z turniejem.

Następna rozgrywka:

Byliczus vs lolek

Obu prosze o kontakt na gg bądz pw.

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale pojebany turniej hehe gorzej rozganizowanego nie widzialem.A sposob rozgrywki przekracza glupote organizatora. Jak mozna grac w taki sposob ze osoba ktora sie zapisala jako 1 na liste to musi zagrac ze wszysktimi a osoba ktora zapisala sie ostatnia gra jeden mecz finalowy. Totalne dno!!!!!!!!!!!!!! Powinno grac sie systemem pucharowym jesli o takim kiedykolwiek slyszal dragon. Nie mam czasu grac codziennie meczow i umawiac sie z przeciwnikami sam bo zapisalem sie jako 1. Koles niema pojecia o organizowaniu turnieju wiec niech nigdy tego nie robi

Opublikowano

OMG bez jaj wlasnie widzialem co weszedlem na ten temat walczył kuki29 bez jaj zawsze sie gra 1z2 3z4 5z6 ... Dragon zle to zrobiles ... proponuje zaczac turniej odnowa bo kuki jest poszkodowany a turniej jest idiotyczny

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Dobra ja pierdziele niechcecie to nie prosze bardzo temat closed plis.

Kuki odpadł dla tego ze nie napisał do mnie na gg i nie ustalił nic z przeciwnikiem.

Sustem walk odbywa sie tak 1 gra z 2 a jeśli 1 wygra to gra z 3 itp.

Porsze jeszcze raz zamknąc temat!

@KUKI zrób własny turniej taborecie

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Specjalista
Opublikowano

@3-4 up jesteście dzićmi neo ... kurwa takcy cwani to kurwa sami ruszcie dupy i się za coś weźcie ... Co blueberry takie kozak bo wygrałeś turniej kaki i teraz będziesz głupoty pieprzył żeby koledze załatwić nie?

@offtop Ty blueberry weź sygne popraw... jak niewiesz jak masz poradnik w Fan Art

PS: Nie przepraszam za mocne słowa , walcie reporty ile wlezie ... i Huj mnie obchodzą wasze wyjaśnienia...Róbcie se nowe chary dawajcie 1* i piszcie komentarze... Mnie to Wali

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

.....

CAP'IE <owend> masz jakis zal prosze idz do mmy powiedz o co chodzi ona kupi kredki ... i po sprawie a rozjebales sie tu z zalem bo jestes uposledzony ... co ja ci poradze

.....

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Cap odpierdol sie od blue-berry. Jak turniej jest zle zrobiony to mozna kurwa napisac od tego jest forum downie.Szanuje prace dragona ale nie bede gral co dziennie bo sa jakies pojebane zasady

@A co zazdroscisz pewnie wygranej z turnieju Kaki dla blue-berry cioto

Specjalista
Opublikowano

Po 1 nieczego nie zazdroszcze w wR priv niema niczego godnego dla mnie uwagi ;/ jak ci turniej nie pasuje to po H*** się zapisałeś?

PS: a ten Neo "Pr0" niech się nie zgrywa postami typu "niechce mi się zagrać (ha bo jestem zajebisty ^^)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

bez warnów narazie. Topic zamykam i wszystkich ostrzegam, żeby nie wyzywali i nie offtopowali. Gdyby nie post dragona, że zamyka turniej, każdy by miał po warnie.

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...