Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na kwiatki glaca

Genhry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot który sam zbiera kwiatki? ;)

Nie ma takiego bota o ile się nie mylę. Musisz trochę się wysilić i sam pozbierać. Aby było łatwiej pobierz RON'a i użyj speed hacka oraz nodelay'a i ewentualnie zoom hacka.

Myślenie nie boli.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

mam pytanie, czy szybko dostanę bana, jeśli będę na speed hacku leciał na sinie w niewidce? tylko klik klik.

nostale DE.

Bot który sam zbiera kwiatki? ;)

Nie ma takiego bota o ile się nie mylę. Musisz trochę się wysilić i sam pozbierać. Aby było łatwiej pobierz RON'a i użyj speed hacka oraz nodelay'a i ewentualnie zoom hacka.

Myślenie nie boli.

Opublikowano

Na nostale DE wszystko zależy od szczęścia. Jeden gracz dostanie Bana po roku (i dorobieniu się hmm 200kk) bądź nigdy, inny dostanie Bana po 5min

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ryzykuj. :) Ja na razie bana nie dostałem. Staraj się to robić wcześnie rano lub późno w nocy. :P

Okej, dzięki :) A robisz to sinem na niewidce czy jak?

Opublikowano

Ja na PL już tydzień kontem 15 LvL zapierdalam po glacy wszyscy widzą ,speed hack i inne i bana nie widze ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

pobierasz navan bethrax nostale multihack, odpalasz i wszczepiasz w proces nostale.

zaznaczasz:

- zoomhack

- RangeTalk

- NoDelay

- NPCs

stoisz gdzies w bezpiecznym miejscu na mapie i ustawiasz - Ghostwalk.

teraz wystarczy jeździć po mapie i zbierać kwiatki. Moby i gracze cię nie widzą, zbierasz z kilometra i bez ładowania paska

Opublikowano

pobierasz navan bethrax nostale multihack, odpalasz i wszczepiasz w proces nostale.

zaznaczasz:

- zoomhack

- RangeTalk

- NoDelay

- NPCs

stoisz gdzies w bezpiecznym miejscu na mapie i ustawiasz - Ghostwalk.

teraz wystarczy jeździć po mapie i zbierać kwiatki. Moby i gracze cię nie widzą, zbierasz z kilometra i bez ładowania paska

Dzięki, kiedyś wypróbuję :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...