Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadomy sen

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świadomy sen to mam jak bardzo chce mi się spać. Zaś w młodości miałem dużo razy ten sam sen. Miał ktoś tak?

Opublikowano

1.Jakie są wasze sposoby na jego osiągnięcie ? :)

2.Za którym razem udało się go osiągnąć / ile razy próbowaliście ?

Odpowiedź:

1. Najlepszym sposobem na osiągnięcie świadomego snu jest:

- wybicie dużej ilości dowolnego soku o smaku "jabłkowym" przed snem, normalnie przed zaśnięciem!

2. Ja mam prawie co dzień świadome sny a nic nie robię :D

Najczęstsze świadome sny według głosowań w 2012 - 2014 roku są takie sny jak mój, który opisze poniżej.

Miałem taki sen, że poczułem jakbym wpadł nagle w jakąś przepaść i wtedy szybko się obudziłem i poczułem to a spałem, dziwaczne.

Takie sny mam co dzień.

Według mnie świadome sny są tworzone także od lunatykowania, ponieważ drzwi od łazienki gdy kładłem się spać były zamknięte (tylko ja byłem w domu).

Były zamknięte, nie możliwe że jakoś się otworzyły same.

Spałem, i śnił mi się świadomy sen. Po prostu robiłem w nim co chce. No i to była imprezka w domu. Nagle zachciało mi się rzygać poszłem do łazienki podeszłem do kibla i aż tu nagle budzę się wyobraźcie sobie z smakiem rzygów w gardle (wiem jak smakują, bo przecież rzygałem kiedyś xD ) ...

i drzwi od łazienki były otwarte!

A byłem przykryty a jak się zbudzilem byłem odkryty!

Prawdopodobnie lunatykowałem!

fajnie przeżyć coś takiego... xD

#LenovoLegion Team

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.Jakie są wasze sposoby na jego osiągnięcie ?  :)

2.Za którym razem udało się go osiągnąć / ile razy próbowaliście ?

1. Nie dążę do tego. Wole mieć swoje prorocze sny (sprawdzają się[nawet po 4 latach...]) i do nich dążyć...

2. Nie wiem. Nie osiągnąłem tego i już nie chce. Parę razy spróbowałem, ale mogę Ci polecić sok jabłkowy. Wypij tak litr przed snem, a serio tak jak mówią na necie (trzeba było spróbować xD) będziesz miał niesamowity sen... w moim przypadku jakikolwiek. xD

Dbmy4Vg.png?1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Radze ci tego nie robić.

Poczytaj sobie o paraliżu sennym

Czytałem, ale nie przestraszyło mnie to.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Paraliżu sennego możesz doznać bez świadomego snu. Idąc do parku można wpaść do kanalizacji, a jadąc samochodem w coś walnąć. Życie jest pełne strachu i niespodzianek.

Miałem kilka razy LD, polecam. Doświadczenia niesamowite. Daje do myślenia przez następne 24h.

Naprawdę uczucia nie do opisania. Czuje się jak w realnym świecie z różnicą, że możesz robić, co chcesz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja osobiście próbowałem kilka razy, ale im bardziej się staram tym rzadziej wychodzi  :D

Jak byłem mały to miałem sen, że mnie zombie goniły w Racoon City z RE 2 bodajże :D

Opublikowano

Ciekawe doświadczenia macie :) Może w te wakacje też jakimś cudem mi się uda :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...