Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane UB ?

dawka8828

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio jakiś typek przejąl mi konto na steam i czitował w Counter-Strike Global offensive. Napsiałem do supportu i czekałem 4 dni, aż wreszcie się zdenerowałem i napisałem jeszcze raz, odziwo odpisali mi po jakiś 30 sekundach i mam już wszystko odzyskane, ucieszyłem się i chciałem sobie zagrać turniej na rozgrzewke. Włączam grę, a tam Ban. Koleś, który przejąl mi konto dostał bana na moim koncie. Teraz pytanie do was. Jak myślicie dostane UB jeżeli uzasadnię to, że on czitował na moim koncie ? Spotkaliście się już z takim czymś?  

Opublikowano

Możesz napisać do supportu że otrzymałeś bana gdy było ono skradzione.

Czy to coś da nie wiem, może pomogą.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie dostaniesz UB, odpowiadasz za twoje konto TY. Jeżeli ktoś je "przejął" i tak ty jesteś za wszystko odpowiedzialny.

Opublikowano

Steam szybko nie odpisuje możesz i 2 tyg poczekać na odpowiedz, po za tym  unbana prawdopodobnie i tak nie dostaniesz, nie licz na cuda.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nikłe szanse, aby Steam na to specjalnie zareagował, ponieważ jako właściciel konta mogłeś się lepiej zabezpieczyć (Steam Guard), tak pewnie będą się tłumaczyć. No cóż, próbuj jednak, nie zaszkodzi, a może nawet coś w tej sprawie zadziałają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...