Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban

skorpion85pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszalem ze i na konto i na ip;) ale glowy nie daje

graj tak zeby bie zbanowali;)

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

Ja tez probowlaem bez wpadki expic ale nie da rady w krainach lvl 100+ np. aqarius avalone island expi troche osob i ciezko sie ukryc proponuje ci zrobic lura i wybiec z nim po za mape gdzie zwykli gracze nie moga sie dostac ja tak robilem ale przy lurze ktos mi ss strzelil;/

inyx1991.png

Opublikowano

trzeba bylo uzywac speed hacka ^^

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Teraz mam speed haka lecz kiedy mamy party....i stoje z lurem moby gdzies znikaja wpadaja gdzies pod mape? nie wiesz co moze sie z nimi dziac? kiedy je zaatakuje robi sie to samo:(

inyx1991.png

Opublikowano

mam prosbe piszcie na jakim serwerze dostaliscie bana i w jakiej sytuacji, bedzie to dla nas pomocne;)

ostatnio trafilem na wyjatkowo nieprzyjemnego hackera (lagodnie mowiac;)), expilem sobie na hacku (speed x2) i minalem sie z nim, on tez uzywal speeda, nie widzielismy swpoich nickow, tylko on zamiast odejsc w swoja strone zaczal za mna isc, pol mapy zwiedzilismy, w koncu go zgubilem, pozniej sytuacja sie powtorzyla, nie udalo mu sie wyczaic mojego nicku , ciekawe dlaczego mu na tym zalezalo

na koncu na chacie ogolnym odezwal sie ktos o nicku Administrator1: (napisal po angielsku) skoncz hackowac bo usune ci konto, pomyslalem co za noobek, tak pogrywa, nie moglem nic powiedziec bo zalezalo mi na dyskrecji, staram sie zeby zaden hacker nie robil mi ss

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano
mam prosbe piszcie na jakim serwerze dostaliscie bana i w jakiej sytuacji, bedzie to dla nas pomocne;)

ostatnio trafilem na wyjatkowo nieprzyjemnego hackera (lagodnie mowiac;)), expilem sobie na hacku (speed x2) i minalem sie z nim, on tez uzywal speeda, nie widzielismy swpoich nickow, tylko on zamiast odejsc w swoja strone zaczal za mna isc, pol mapy zwiedzilismy, w koncu go zgubilem, pozniej sytuacja sie powtorzyla, nie udalo mu sie wyczaic mojego nicku , ciekawe dlaczego mu na tym zalezalo

na koncu na chacie ogolnym odezwal sie ktos o nicku Administrator1: (napisal po angielsku) skoncz hackowac bo usune ci konto, pomyslalem co za noobek, tak pogrywa, nie moglem nic powiedziec bo zalezalo mi na dyskrecji, staram sie zeby zaden hacker nie robil mi ss

grałem na Divine Valley mapa Frozen Valley byłem w okolicy wejscia na mapkę od 55Lv. Nie widziałem zeby kto kolwiek stał obok mnie lub laził za mną.

Powiedzcie mi jak moge odzyskać tamto konto??

Zalezy mi na tym koncie szkoda postaci na 54Lv i niezłym ekwipunkiem.

27402144507863919339.jpeg

• Dodaj nową pozycję...