Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użyłbym opcji szukaj, ale oczywiście musi nie działać... Wiem, było milion razy.

Potrzebny mi internet mobilny 0,5-2GB na 30 dni w granicach 15zł. Która sieć to oferuje? Dotychczas miałem w Orange za 25zł bonus 6GB, ale z tego zostało mi 5,8GB, a tańsza oferta przepada po 5-10 dniach. Rozmawiałem z konsultantem, jedyną opcją jest przejście na abonament (pomimo tego że 10 razy powtarzałem, że więcej niż 2GB mnie nie interesuje, próbował mi wcisnąć 5GB) i nie widzę innej opcji niż zapytać się Was.

0,5-2GB na 30 dni do 15zł.

Opublikowano

Potrzebujesz neta na abonament mixa czy po prostu na zwykła kartę ? bo ja w plusie np mam 2 GB za 15zł tyle że ja mam mixa a to już różnica.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

W orange masz 1GB za 12zł(bodajże) na 30 dni.

Nie widzę takiej oferty.

Potrzebujesz neta na abonament mixa czy po prostu na zwykła kartę ? bo ja w plusie np mam 2 GB za 15zł tyle że ja mam mixa a to już różnica.

Nope, only na kartę.

Play 9zł -1gb / miesiac. Nawet przy rok ważności konta.

Fajna oferta, a te małe sieci typu plush, nju mobile itp? U nich jest coś ciekawego?

Opublikowano

Ja zrobiłem to tak, że kupiłem sobie kartę za 20 złotych. Typowo internetowa. Firma PLAY.
Wsadziłem do telefonu i gotowe.

Bardzo stabilne połączenie i fajny zasięg (wyciągałem 30-40 MB w małym miasteczku).
Właściwie to gdzie bym nie jechał to prawie zawsze zasięg LTE / HSDP+ mam.

Tańsza opcja to Aero, o ile nie denerwuje Cię przepisywanie kodów.

f.png

Opublikowano

Ja zrobiłem to tak, że kupiłem sobie kartę za 20 złotych. Typowo internetowa. Firma PLAY.

Wsadziłem do telefonu i gotowe.

Bardzo stabilne połączenie i fajny zasięg (wyciągałem 30-40 MB w małym miasteczku).

Właściwie to gdzie bym nie jechał to prawie zawsze zasięg LTE / HSDP+ mam.

Tańsza opcja to Aero, o ile nie denerwuje Cię przepisywanie kodów.

Co ile trzeba doladowywac czy cos kupowac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...