Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

403 Forbidden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chodzi o to że robię stronę do Metin2 php+html i ostatnio kiedy wgrałem strone na serwer mam dziwny problem otóż 

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
Server unable to read htaccess file, denying access to be safe

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at theriamt2.mintsowy.pl Port 80

Jeśli może mi ktoś pomóc to mu tego nie zapomnę Pozdrawiam

Opublikowano

Na pewno wgrałeś stronę do dobrego folderu? powinno być coś w stylu www/public_html lub samo public_html. Wygląda jakby nie było indexu w ogóle. A jeśli jest to pokaż nam swój plik .htaccess

Autorski plugin na gildie!

newlogo.png

Opublikowano

Jak usunąłeś ten folder to muszę pogratulować. ale 403 pokazuje się jak folder jest ale nie ma uprawnień do przeglądania katalogów. Znajdź i tam wrzuć. Co to za hosting?

Autorski plugin na gildie!

newlogo.png

Opublikowano

było coś w stylu public ale musiałem usunąć bo nie ma

Aha..

Poproś administratora serwera WWW (hostingu) aby zrobił Ci reinstall konta no chyba, że w swoim panelu możesz to wykonać. 

Aby strona odpowiednio działała plik htaccess MUSI się znajdować w głównym katalogu twojego serwera (public_html) dodatkowo niektóre cmsy wymagają odpowiednich uprawnień dla plików i katalogów (chmod) ale jakie dokładnie to możesz wyczytać w instrukcji instalacji danego cmsa. 

Więc albo reinstall albo jak nie masz pliku .htaccess to go utwórz.

­

Opublikowano

Okey zrobię jak mówicie :) dzięki , proszę zostawić temat bez zamknięcia zobaczę co da reinstall

@edit.

Dzięki panowie pomogło błąd zniknął ale pojawił się teraz 

To change this page, upload your website into the public_html directory

wiecie o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...