Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doświadczonej osoby w tradowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam doświadczonej osoby w tradowaniu w cs'ie jak i oczywiscie csgolounge. Wiem, że nikt nie chce zdradzać swoich tajemnic, lecz ja chciałbym z taką osobą chwilę rozmowy na pw. Chodzi mi wyłącznie o chociaż jakąś mała informację co zrobić dalej, gdyż zacząłem tradować się i z 5 euro mam 14, lecz na tym poziomie totalnie mi juz nie idzie. Próbowałem kluczami jak i skinami. Nikt nie chce się ze mną wymieniać. 

Z góry dzięki za poświęcony mi czas i mam nadzieję, że ktoś mnie chociaż lekko naprowadzi.

Opublikowano

'Nikt nie chce się ze mną wymieniać'

Cierpliwości.

Ja żeby wymienić AK-47 Tęczowe Utwardzenie o 5 euro więcej musiałem dniami szukać kupców i w końcu się udało. 

Trade nie są takie łatwe i potrzeba naprawdę dużo cierpliwości :)

Opublikowano

Pamiętajcie, że to euro steamowe w przeliczeniu na złowtówki powinno być po kursach sprzed kilku lat - 3 złotych . Do tego prowizje i brak możliwości wykorzystania pzoa steam dodatkowo na to wpływają

76561198018588473.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...