Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ibot pytanie

dekros123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ibota 4.30 i kiedy go odpalam wyskauje mi taki komunikat Get server list ... Unkown server

jak to naprawić?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Tego nie można naprawić, ponieważ takie boty tak Ibot, Kbot, pbdo bot itd... padli po wprowadzeniu nowych zabezpieczeń. Teraz jedynie są jakieś pixelboty, a co będzie dalej - zobaczymy.

Opublikowano

czyli tym fs botem musze zbierac;/ a da sie jakoś robić to na mniejszym oknie? lub robić coś oprócz tego? czy musze miec na to ekranie cały czas?

a na vps dam rade odaplic takiego fs?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

A nie ma przypadkiem wersji background?

Nie odpalisz na VPS ponieważ jak tylko zamykasz zdalny pulpit to automatycznie "blokuje" się ekran na VPS i bot nie zbiera

Opublikowano

no tak ale moge na screen odpalic? czy też nie pójdzie a tego backgrounda nie umie właczyć ;/ cały czas jakiś bład z tablicami wywala;/

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

jest coś takiego jak oracle virtual box , czyli instalujesz wirtualny system najlepiej windows xp , i ci normalnie na tym bot chodzi ,ty to minimalizujesz i sobie normalnie robisz coś innego na komputerze ,a bot ci lata 

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...