Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest aktualnie dobry "darmowy" bot ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę oprócz xeno, cracki też wchodzą w gre ale oprócz xeno, Jaki polecacie ? i chodzi mi głównie o skrypty 100% afk. Więc prosiłbym o taki bot który jest mało wykrywalny i na którym można spokojnie napisać skrypt 100% afk. 

Będą plusy

Opublikowano

Windbot 14 dni free trial, opłaca się wziąć :P

graphic.png

Opublikowano

Ja właśnie mam zamiar zbierać na windbota na miesiąc, ale nie uzbieram przez te 14 dni :/ 

Na Askarze trudno zbierać kase, musiałbym postawić kilka knightów a dostałem bana na około 5 kont przez ostatni update xeno. Pozatym ja nie umiem pisać skryptów do windbota :/ umiem tylko do afk do Xeno :/

Opublikowano

Ja właśnie mam zamiar zbierać na windbota na miesiąc, ale nie uzbieram przez te 14 dni :/ 

Na Askarze trudno zbierać kase, musiałbym postawić kilka knightów a dostałem bana na około 5 kont przez ostatni update xeno. Pozatym ja nie umiem pisać skryptów do windbota :/ umiem tylko do afk do Xeno :/

skrypty full afk są porobione na forum windbota, tylko musisz pozmieniać bp w depo, trochę ustawień i usunąć marki z mapy i masz full afk, może Ci 24/7 biegać

graphic.png

Opublikowano

Na redbocie wbiłem lvl od 30 do 250 na skryptach z oficjalnego forum. Wszystkie były darmowe. Bot całkiem przyjemny z tym że na kilka wad ^^

ostrywariat.png

Opublikowano

Na redbocie wbiłem lvl od 30 do 250 na skryptach z oficjalnego forum. Wszystkie były darmowe. Bot całkiem przyjemny z tym że na kilka wad ^^

przykładowo jakich ? chciałbym wiedziec: )

Opublikowano

bog raidery yala, nightmare yala, gsy yala, kaimany zao, na 150 poszedłem na sea serpenty svar i chyba do 200~ siedziałem. Na koniec biłem cały czas w yala na alchemicznej dzielnicy w samym środku gdzie jest demon destroyery itp

ostrywariat.png

Opublikowano

bog raidery yala, nightmare yala, gsy yala, kaimany zao, na 150 poszedłem na sea serpenty svar i chyba do 200~ siedziałem. Na koniec biłem cały czas w yala na alchemicznej dzielnicy w samym środku gdzie jest demon destroyery itp

chodziło mi o wady :)

jakie są jego wady :) 

Opublikowano

Bot jest dosyć powolny bo "symuluje" gracza. Looter moim zdaniem jest tragiczny. Zbierać zbiera ale robi to z taka prędkością że można raka dostać. Jeśli ktoś zabije potwora przy tobie to bot próbuje otworzyć ciało i traci na to mnóstwo czasu co za tym idzie masz mniej exp/h i gp/h. Używałem tylko na knajcie więc nie wiem jak jak inne profesje uciekanie itp. To takie z poważniejszych wad. Raz się zdarzyło że po updejcie nie działał targeting i postać latała po expie nic nie biła. Raz też nie działał looter. Od grudnia używam xeno więc nie wiem czy coś się zmieniło.

ostrywariat.png

Opublikowano

Bot jest dosyć powolny bo "symuluje" gracza. Looter moim zdaniem jest tragiczny. Zbierać zbiera ale robi to z taka prędkością że można raka dostać. Jeśli ktoś zabije potwora przy tobie to bot próbuje otworzyć ciało i traci na to mnóstwo czasu co za tym idzie masz mniej exp/h i gp/h. Używałem tylko na knajcie więc nie wiem jak jak inne profesje uciekanie itp. To takie z poważniejszych wad. Raz się zdarzyło że po updejcie nie działał targeting i postać latała po expie nic nie biła. Raz też nie działał looter. Od grudnia używam xeno więc nie wiem czy coś się zmieniło.

No ja też używałem xeno, aż do ostatniego update xeno, w tydzien poleciało mi 5 banow na cashmakerach i póki co wole go nie używać na reszcie i poczekać aż coś się wyjaśni. Dziękuje za rady i czekam na dalsze :)

Opublikowano

Stary crack też był dobry tylko trzeba było usunąć "Patcher" z folderu xeno z tej paczki i wszystko śmiga. Przynajmniej u mnie ^^

ostrywariat.png

Opublikowano

Stary crack też był dobry tylko trzeba było usunąć "Patcher" z folderu xeno z tej paczki i wszystko śmiga. Przynajmniej u mnie ^^

mi nie działa taki sposób :/ bo anwet ja kgo usunąłem i włączyłem to u mnie coś się tak zapisało że jak włączam plik xenosuite to nie musze patchować bo za każdym razem gdy włącze plik xenosuite to odrazu jest okienko z injektem

Opublikowano

chodziło mi o wady :)

jakie są jego wady :)

Ja jeszcze dodam coś od siebie o red bocie - napisany koślawo, działa powoli strasznie. Tylko dla knightów. Uciekanie palkiem czy sorcem to jest jakiś dowcip. Mało tego że non stop obtłukuje ściany to lubi lecieć w sam środek dużej ilości mobów (co w przypadku jesli nie bocimy na rotach często kończy się deduwą). Generalnie szkoda czasu i wysiłku na tego bota.

Z moich osobistych doświadczeń (od najgorszego do najlepszego z plusami i minusami).

Redbot - jak wyzej.

TibiaAuto - darmowa, do wybocenia duzej ilosci 20 lvli w sam raz. Na knighta tez sie dobrze nadaje. Wykrywalnosc - jak wszystkie.

Blackd - podobnie jak TibiaAuto tylko z wykrywalnością (moja opinia na podstawie 3 banów) gorzej. Przesiadlem sie na Xeno po banach.

Xenobot - dobry bot, duzo funkcji, fajny wyglad.

Windbot - moim zdaniem najlepszy. Latam sorcem i knightami i miod malina. Uciekanie dziala bardzo dobrze, algorytm unika niebezpiecznych sytuacji, w wiekszosci leci tak jak sam bym pobiegl. 4 mcki i bez problemu (na tych wyzej tez mniej wiecej tyle i tez nie bylo problemow :D). Jest trial na 14 dni wiec mozesz sam sprawdzic, choc teraz bany sie sypia jak szalone i to bez roznicy ktory bot.

No to tyle z mojej strony :)

void_bit.jpg

Opublikowano

Również mogę polecić rbp. Bardzo przyjemny bocik, może troszke "zakręcony", ale za to wykrywalność bardzo niska - miałem okazje kopać w necie i naprawde, jeśli ktoś aktualizuje swoje "full afki" o banie nie ma mowy. Sam wybociłem kilka charów w tym 1-180 msa, non-stop bot. Postać stoi teraz od 3 miechów i nic, btw. nie mam teraz czasu na granie ;) Skrypty afk dość trudne do zrobienia aczkolwiek idzie sie wyuczyć, ja pobrałem z polskiego forum gotowego skrypta(darmowe gdyż na official forum skrypty masz darmowe dopiero wtedy gdy wykupisz licencje na bota.)i wzorowałem się na poszczególnych "actionach" co postać ma gdzie co robić. Po kilku niewypałach udało mi sie tworzyć naprawde sprawne full afki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...