Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorka sexu

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Co sądzicie o paniach które płacą za s*x? Myślicie że serio płacą przykładowo 400 zł za ruchanko?

Ktoś już kiedyś próbował? xD

Pytam z ciekawości bo ostatnio mieliśmy dziwne rozkminy z ziomkiem :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak płaci to coś jest z nią nie tak.

Może być po prostu z zewnątrz słaba albo może być na coś chora i się oddawać.

Najrzadziej trafiają się nimfomanki ale takie to i za darmoarrow-10x10.png mają tego i owego na pęczki.

Nie polecam nie warto ryzykować.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To już raczej od kobiety zależy. Chociaż wydaje mi się, że takie panie to mogą jakąś chorobę roznosić i im 'wszystko jedno'.

Ale chodzi oto, że to kobiety płacą facetom xD

Opublikowano

Kolega próbował, jest jedna stronka ze sponsorkami, ale rejestracja tam jest płatna. Z tego co mówił, to zazwyczaj są to Panie mające bogatych mężów, którzy są więcej w pracy niż w domu. Dogadujecie się co i jak, tyle. Niektóre chcą niedoświadczonych, bezbronnych, a inne takich którzy wiedzą co robią i robią to dobrze. 

Info nie potwierdzone, ręką nie ręczę, powtarzam to co usłyszałem.

Osobiście dla mnie to takie same kurestwo jak u kobiety. Nie tknął bym takiej, jeżeli nie masz szacunku do samego siebie, to jesteś nikim ;)

/edit:

a  i zarobki podobno są różne, ale nie małe. Od 300 + za numerek, niektóre chcą Cię na wyłączność, bądź jakieś wakacje na jej koszt, drogie prezenty typu zegarek, jeśli to stała klientka ;) 

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...