Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To prawda o 100% bana konto używające scrackowanego xeno ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda ? Poczytałem troche o tym i potwierdzałoby się u mnie bo w przeciągu tygodnia dostałem około 5 banów i zaczeły się dzień po używaniu tego nowego cracka

Da się temu jakoś zaradzić ? żeby nie wysyłało tych logów ? bo przez xeno straciłem kilka doobrych kont wiec chce zarobić cc na windbota. 

Słucham waszych rad :)

Będą plusy

Opublikowano

Siemanko, zmienilem serwer i potrzebuje wyskillowac palladyna, niestety xenobot juz nie dziala bo crack do dupy, a na offline zejdzie mi 30dni +

Moglibyście polecic jakiegoś bota?

Opublikowano

ja nie straciłem jeszcze kont od kąt używałem tego nowego cracka 

odkąd*

+Nie jest to przez cracka ponieważ on sam nic nie robi ale przez to że cipsoft zwiększył zabezpieczenia i o tym każdy już pewnie wie że skanuje sobie aplikacje jakie mamy włączone na komputerze

5435084992.png

Opublikowano

odkąd*

+Nie jest to przez cracka ponieważ on sam nic nie robi ale przez to że cipsoft zwiększył zabezpieczenia i o tym każdy już pewnie wie że skanuje sobie aplikacje jakie mamy włączone na komputerze

Nie mają praw do skanowania aplikacji włączonych na pc. Prędzej skanują aplikacje podłączone pod proces Tibii.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

U mnie chyba z tym botem jest inna sytuacja dlatego nie dostaje banów za Cracka (nie wiem przypuszczenia).

Korzystam z akademickiego neta, który blokuje mi połączenie bota s serwerem. Więc odpalam bota z neta z telefonu gdy mam połączenie bota z serwerem, po odpaleniu boga gdy już działa na klijencie zmieniam z powrotem na net akademicki i od tej pory znów mam blokadę z serwerem bota, ale w tym momencie do reseta kompa bot działa bez problemów. Inna sytuacja kiedy jestem w domu gdy mam stałe połączenie z serwerem bota.

Co wy o tym myślicie może osoba co się na tym zna coś się wypowie 

Pozdrawiam ;) 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

U mnie chyba z tym botem jest inna sytuacja dlatego nie dostaje banów za Cracka (nie wiem przypuszczenia).

Korzystam z akademickiego neta, który blokuje mi połączenie bota s serwerem. Więc odpalam bota z neta z telefonu gdy mam połączenie bota z serwerem, po odpaleniu boga gdy już działa na klijencie zmieniam z powrotem na net akademicki i od tej pory znów mam blokadę z serwerem bota, ale w tym momencie do reseta kompa bot działa bez problemów. Inna sytuacja kiedy jestem w domu gdy mam stałe połączenie z serwerem bota.

Co wy o tym myślicie może osoba co się na tym zna coś się wypowie 

Pozdrawiam ;) 

Co ma blokada serwera xenobot do wysyłania fałszywych pakietów do klienta Tibii?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Co ma blokada serwera xenobot do wysyłania fałszywych pakietów do klienta Tibii?

Ok napisz coś więcej o tych pakietach. 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Nie mają praw do skanowania aplikacji włączonych na pc. Prędzej skanują aplikacje podłączone pod proces Tibii.

Możliwe że skanują te aplikacje

Ok napisz coś więcej o tych pakietach. 

Chodzi o to że Tibia sprawdza co się podłącza pod proces i sprawdza pakiety jak by był dobry crack to system tibi by mógł to ominąć ale jak jest słaby crack - pakiety się nie  zmieniły od paru wersji tibia mogła się zaktualizować pod te właśnie stare pakiety i wie kto botuje a kto nie :)

Da się coś zrobić żeby nie było tak łatwo o bana >? Przydadzą się każde rady

Zrobić nowego cracka z nowymi pakietami :)

5435084992.png

Opublikowano

"Zrobić nowego cracka z nowymi pakietami  :)"

Kupiony Xenobot wysyła takie pakiety ? Jak crack od xenobota ? 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

"Zrobić nowego cracka z nowymi pakietami  :)"

Kupiony Xenobot wysyła takie pakiety ? Jak crack od xenobota ? 

Możliwe + trzeba zemulować nowego cracka w taki sposób żeby tibia nie widziała że się bot injectuje do tibi i tyle :)

5435084992.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...