Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SmauG - Administrator Twojego Forum! |IP.Board/MyBB|

Gość _SmauG_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Polecam dobry ziomuś JP

Dzięki, dzięki.. Obecnie pracuje nad kompozycją stylów (przerabiam, zmieniam, dodaje, usuwam) na localnym forum. Owoce tych prac możecie podziwiać na mojej stronie w odpowiedniej sekcji :)

­

Opublikowano

Z dniem 10.05.2015 zawarłem współprace z użytkownikiem @Adamosking. Owoce mojej pracy będziecie mogli zobaczyć wkrótce. 

Opublikowano

Nie polecam pana. Kiedyś napisałem u niego w podaniu na jednym serwerze, że jestem na nie, bo ma za małą aktywność na forum. Lecz potem odpowiedział mi, że dałem mu dlatego nie, bo jestem zazdrosny, że to on na jednym serwerze dostał moderatora, a nie ja. Oczywiście nie ze względu na to dałem mu nie, ponieważ wtedy aktualnie miałem posadę moderatora, więc nie miałem czego zazdrościć. A to że wbił dla rangi i dosłownie 0 aktywność no to nie w tym moja wina.  Pozdrawiam.

Opublikowano

Nieogarnięty, 0 pojęcia w tym co robi. Leci na kasę ! 

Tak serio, gorąco polecam :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam pana. Kiedyś napisałem u niego w podaniu na jednym serwerze, że jestem na nie, bo ma za małą aktywność na forum. Lecz potem odpowiedział mi, że dałem mu dlatego nie, bo jestem zazdrosny, że to on na jednym serwerze dostał moderatora, a nie ja. Oczywiście nie ze względu na to dałem mu nie, ponieważ wtedy aktualnie miałem posadę moderatora, więc nie miałem czego zazdrościć. A to że wbił dla rangi i dosłownie 0 aktywność no to nie w tym moja wina.  Pozdrawiam.

Skoro tak uważasz to okey. Dzięki za opinię, lecz się z nią nie do końca zgadzam, ale nie ma co tego roztrząsać.. 

Nieogarnięty, 0 pojęcia w tym co robi. Leci na kasę ! 

Tak serio, gorąco polecam :D

A dziękuje, dziękuje.. no a jak, hajs się zgadza :P 

­

Opublikowano

Polecam, solidnie wykonana praca

...................\/...................

Opublikowano

F5

5.png

Jak się podoba? (Nie zwracajcie uwagi na tło.. inaczej nie można zrobić ss)

Opublikowano

Przypominam, że na mojej stronie pokazał się kolejny edytowany skin przez moją osobę (nadal w budowie, ukazana wstępna faza projektu).­

Opublikowano

Już od poniedziałku biorę się za nowy projekt, tym razem forum ogólne :)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...