Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac ban ?

tracer1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam pytanko . A mianowicie chodzi o CS:GO. W zeszłym tygodniu dostałem Vaca na steamie za wh , pobawiłem się 10 minut na uproszczonym no i wiecie ;] . Przedwczoraj zrobiłem zupełny format pc i wgrałem system od nowa . Zrobiłem nowe konto steam i mam tylko TF2 . Na starym pobrałem sobie Garry's moda i gram ( Na tym koncie w Vacem ) . Chodzi o to czy jak jutro aktywuję CS : GO na tym nowym koncie i będę grał na obu czyli na tym starym w Garry's moda , a na nowym w csa to dostanę Vaca na csa znowu na nowym koncie? Za odpowiedzi like'y :D

Opublikowano

Nie.

Vaca dostajesz na koncie na którym UŻYWASZ nielegalnego oprogramowania. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

vaca dostaja idioci, jak ktos jest madry to vaca nie dostaje taki tip.

smiesza mnie ludzie ktorzy po vacu by komputer wyrzucili zeby kolejnych 30zl nie stracic beka

Ta , może Ty masz tyle hajsu ,że 30 zł Ci nie szkoda , ale ja staram się oszczędzać . Ta idioci , ja się kryłem , byłem w 3 w tabeli i nie zabijałem perfidnie a dostałem 

Można zamknąć ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...