Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie mój spawn

ursus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spawn jest ciekawy, widać, że masz pomysł na niego.Ja osobiście dodałbym jeszcze więcej rośliności i glowstony.

sds.jpg

Opublikowano

Wporzo, taki trochę epicki. Ogólnie dałbym 7/10 , ale to jeszcze zależy jaki jest RODZAJ serwera (tj. czy jest freebuild, survival, gildie, apokalipsa? Bo na pewno jest to PvP, tak pacząc, ale czy coś jeszcze?) Jak jest np. apokalipsa jakaś to dalbys zombie czy reaktor, tajne laboratoria, schrony itd. Rozumiesz co nie? Na freebuild ja dałbym choćby wielki model dirta z gliny palonej :D

Opublikowano

Czyli wojennie i na bogato? Daj jeszcze budynek jakiejś typowej gildii, a w środku-same diaxy, złoto, szmaragdy i stojaki z diax zbrojami. Oczywiście niech to ma też jakąś funkcjonalność (portale, sklepy, komendy gildii, coś w ten deseń mniej więcej)

Opublikowano

Bardzo ładny,mam nadzieję że wszystko wypali :)

Ogólnie mógłbyś dodać roślinność. 

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Czwórke z minusem bym dał ;/ chociaz to i tak za wiele.

Miecze w dachu jakies dziwne, kolumny tez. Ludzie maja sie slizgac na tym lodzie czy go jeść? Jakbym mial to wybudowac co ty to chyba nie wiecej jak 5min by zajelo z world editem. Skopiowac te kolumy powklejać zrobic sciezki lodowe z kryciem na dirt no jedynie nad tym pseudo dachem bym sie nameczył. Fajniej od czerwonej wełny w obwódce dachu by wygladała lawa, przeswity w dachu sa niepotrzebne chyba ze robisz 100 beaconow na spawnie. Ps poza tym wyglada to strasznie monotonnie przez ciagle uzycie tylko jednego materialu -cegly. Jak ja wchodze na serwer to pacze na spawn, mysle sobie kiedys w publikacjach jak wejde sprawdzic jakiegos serwa wreszcie moze bedzie jakis porządny spawn, wchodze i okazuje sie jak zwykle kupa.(są wyjatki np mythic)

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnie zdjęcie pokazało cały urok :) Świetne ale jak koledzy wyżej pisali Dopieść go jeszcze a będzie cacy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...