Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wh u znajomego

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie krótkie pytanie.. Czy jak mam typa w znajomych na steam i dolaczam do niego i gramy turniej a on ma haxy to czy ja moge dostać bana ?

@Edit: Najlepiej żeby wypowiadały sie osoby które tak dostały bana lub naprawdę coś o tym wiedzą

Opublikowano

Jeżeli on zostanie wykryty to zniknie ci ranga i będziesz musiał rozegrać 1 mecz aby przywrócić jakąś tam.

Ale jeżeli chodzi ci o to że będzie ci podpowiadał i będziesz miał info "Od Boga" to pewnie dostaniesz overwatcha.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czy jest szansa że jak zagrałem z nim jeden taki mecz to coś dostane ?

@Edit: A z tą rangą to po tym jednym meczu przywróci mi to co miałem wczesniej czy bd mial nową ?

Opublikowano

Czy jest szansa że jak zagrałem z nim jeden taki mecz to coś dostane ?

Dopóki nie zostanie wykryty to nic Ci nie grozi.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To jest takie troche bezsensu bo skoro nie wiem ze moj znajomy ma haxy bo np dobrze sie kryje to dlaczego ja dostaje bana :/ Powinni mi dać jakies ostrzeżenie że grałem z kimś takim...

A co z tą rangą ? bedzie nowa po tym jednym meczu czy ta co miałem wcześniej ?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumialem.. Jesli mam gn2 i z cheaterem wbije kalacha to cofnie mi po tym meczu do gn1?

Prostując twój znajomy jest po prostu albo nie obeznany w tych sprawach bo żeby zostać wykrytym na wh to jest patologiczne. 

Grając od wyjścia light ^.^ , moje konto jest czyste na bieżąco aktualizuje nie mam vaca . 

Graj albo samemu czysto , albo niech ten znajomy się nauczy kryć żeby Ci ranga nie spadła a on nie złapał VAC''A.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...