Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następna część Call of Duty - World at War 2, czy może Black Ops 3?

pxime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następna część świetniej serii Call of Duty to World at War 2, czy Black Ops 3?

Jest to bardzo istotne pytanie, które zadaje sobie wiele miłośników tej gry. WaW2, czy BO3?

Dlaczego biorę pod uwagę te 2 możliwości?

Studio Treyarch, mające na koncie m.in. World at War i dwie części Black Ops, pracuje nad tegoroczną odsłoną Call of Duty.

Skoro mają w swoich kartach takie świetne tytuły, to dlaczego mieliby je zmieniać?

Długo można dyskutować na ten temat, ale jedno jest pewne - możemy spodziewać się naprawdę dobrej strzelanki!

Opublikowano

Moim zdaniem grę którą mogą zrobić to World at war 2 ponieważ była by to odskocznia od aktualnych części call of duty. Ale zeby był lepszy multiplayer niż w World at war 1 :/

Opublikowano

Moim zdaniem grę którą mogą zrobić to World at war 2 ponieważ była by to odskocznia od aktualnych części call of duty. Ale zeby był lepszy multiplayer niż w World at war 1 :/

Call of Duty WAW to było "przypomnienie" o starych wersjach cod'a.Osiągnęła lepsze oceny niż ten "spam" COD 1 2 3 i miliony takich wersji.

Zyskała lepsze oceny bo została zrobiona po COD4 (MW1).

Ogółem to wątpliwe żeby robili WAW2,nikogo dzisiaj nie intereje 2-ga wojna światowa ale BO3 raczej każdy by chciał,jedna z najlepszych cześci COD.

Opublikowano

Call of Duty WAW to było "przypomnienie" o starych wersjach cod'a.Osiągnęła lepsze oceny niż ten "spam" COD 1 2 3 i miliony takich wersji.

Zyskała lepsze oceny bo została zrobiona po COD4 (MW1).

Ogółem to wątpliwe żeby robili WAW2,nikogo dzisiaj nie intereje 2-ga wojna światowa ale BO3 raczej każdy by chciał,jedna z najlepszych cześci COD.

Tylko takie części jak Black Ops, Modern warfare to taki spam teraz bo praktycznie każdy tworzy takie "wojenki" a taki World at war 2 to by było takie lepsze odrodzenie 2 wojny światowej w lepszej grafice. Nie ma co porównywać WAW a Cod 1,2,3.
Opublikowano

Oficjalne info- Black ops 3. :)

No i niestety przyszlosc... I to daleka... No ale co zrobic, moze gra, mimo ze w przyszlosci, to bedzie lepsza niz AW. Chociaz mimo to wolalbym 'boots on the ground'. 

Tak czy inaczej widzac po komentarzach na wszelkich stronach 'hype train' juz nie jest taki sam jak po info ze jest to jednak BO3 bo wszyscy wierzyli ze nie bedzie to jednak daleka przyszlosc a bardziej klimaty ww2 czy wietnam- w tym ja. :>

Opublikowano

Co najmniej od 2 miesięcy już było wiadome, że będzie BO3 :)

Wczoraj jak podał kolega wyżej oficjalnie przedstawiono teaser, a 26 kwietnia ma zostać udostępniona prezentacja gry.

Ja jestem zakochany w BO2 i gram praktycznie codziennie na konsoli, mam tylko nadzieję, że trzecia już odsłona serii BO będzie tak samo dobra jak poprzedniczka.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Moim zdaniem twórcy i tak zrobią BO3 nie interesują się już starszymi częściami gry, jeżeli by kontynuowali Waw to może by coś wyszło.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...