Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie osiągnięcia = BAN?

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czytając inny temat spotkałem sie z różnymi zdaniami więc pytam znawców.

Czy za odblokowanie sobie wszystkich osiągnieć w cs:go  jest ban?

i czy prawdą jest że z tym ma sie większy drop?

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Po pierwsze, zadaj sobie logiczne i proste pytanie, dlaczego miałbyś dostać bana za to, co oferuje Ci gra?

Osiągnięcia nie mają wpływu na drop.

Opublikowano

Po pierwsze, zadaj sobie logiczne i proste pytanie, dlaczego miałbyś dostać bana za to, co oferuje Ci gra?

Osiągnięcia nie mają wpływu na drop.

dzięki. chodziło o to że jest program do tego.

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

dzięki. chodziło o to że jest program do tego.

Nie polecam nabijać programem osiągnięć , ponieważ za to jest VAC tak samo jak za WH , Trigera , BH itp.

Jest to oszustwo , i jeżeli jakiś tam gracz cię zgłosi , dostajesz bilet na dożywotnie wakacje. :)

Sprawdzić można to bardzo łatwo , wystarczy wejść na twoj profil i zobaczyć datę osiągnieć...

Chyba dziwnie to wygląda jak masz 60 achivmetów odblokowanych o tej samej godzinie , i tego samego dnia ? ;)

NIE POLECAM 

Opublikowano

Nie polecam nabijać programem osiągnięć , ponieważ za to jest VAC tak samo jak za WH , Trigera , BH itp.

Jest to oszustwo , i jeżeli jakiś tam gracz cię zgłosi , dostajesz bilet na dożywotnie wakacje. :)

Sprawdzić można to bardzo łatwo , wystarczy wejść na twoj profil i zobaczyć datę osiągnieć...

Chyba dziwnie to wygląda jak masz 60 achivmetów odblokowanych o tej samej godzinie , i tego samego dnia ? ;)

NIE POLECAM 

Ja i moi koledzy koło października 2014 roku odblokowaliśmy sobie 9/10 osiągnięć i jakoś nie mamy bana.

Bez obawy nie dostaniesz vac'a.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

NIE POLECAM 

Śmieszne xD

Autor programu gwarantuje bezpieczeństwo, nie masz o co się martwić.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja sam nabilem w cs okolo 150,a z 10 programem,wiec malo prawdopodobne ze ktos sie skapnie,bo wiele mam tej samej godziny np 2,3.

Ale nie polecam mimo wszystko wszystkich programem,bo jak ktos zobaczy zlota,i wejdzie ,zobaczy ze wszystkie w tej samej chwili odblokowane to jasne co / Na niższej randze czesto ludzie sie pytaja jakim cudem mam wszystko,mowie ze na botach,i jest ok bo rozne daty mam na nich,a jak by wszedl i zobaczyl ze jedna to przypal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...