Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WindBOT - prośba o porady

Sendross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, a więc od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem WindBOTa. Mam w związku z tym pare pytań:

1) czy konieczne jest co zmiana respa to zmiana tych hotkeyow i ustawiania bp w depo ?

2) Mam 30EK, eq: MPA, ZAO helmet, zao legs, bohy, plat amulet, bright sword, mastermind shield. Skille 60/60.

O ile na Xeno nie mialem problemów ze znalezieniem skryptów tak na Wind nie mogę sobie poradzić, znacie jakies sprawdzone skrypty do 100 lvla gdzie można fajnie nabić ? ;)

3) Jak ustawiam backpacki to zbiera Golda do backpacka określonego, ale jak uzbiera pelen (2k) to nie wraca do dp tylko expi dalej i nie zbiera kasy.

To normalne czy jest na to jakas metoda ?

Z góry dzieki za odpowiedz ;)

Opublikowano

Co do skryptów to tutaj koleś na sprawdzone i bardzo dobrze działają:
https://forums.tibiawindbot.com/showthread.php?107-Brad-Free-Cavebot-Scripts

Co do hotkeys nie musisz zmieniać, wystarczy cały czas robić nowe a później wracasz do starych jak chcesz gdzieś bocić.

Ustawienia BP musisz zmienić w looting, jeżeli expisz w tym samym mieście ale inne respy to zmień sobie je na takie jakie masz w depo.

Co do golda to bierz zawsze dużo BP tak z 5,6 jak na Twój lvl to będzie Ci cały czas zbierał a na pewno masz ustawiony cap z jakim ma wracać do depo.

graphic.png

Opublikowano

widzę coraz więcej osób w ostatnich dniach zmienia bota ;) 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Oczywiście, że się da. Jak już masz ustawione wszytko to wchodzisz w supplies i obok settings masz różne okna jak od kogoś pobierałeś :D wybierasz sobie profesje jakie są w tych zakładkach. Klikasz na item jaki masz w liście i po prawej stronie masz "Leave Cave at" tutaj ustawiasz przy ilu ma wychodzić na dole masz do wpisania ile ma kupić potek.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...