Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ug] Juz Nie Ma

diodak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam, prosty debug cheatow od UG dal mi pare wynikow, takich jak:

Tworzenie nowego pliku w sciezce z %tmp% albo folderze LocalData/Apps/Roaming (nie pamietam dokladnie ;p)

Robienie SS (nie wiem po co komu takie cos w bocie do gry, ale w hacku i zaawansowanym keyloggerze, to juz tak)

Rejestrowanie co sie wcisnelo (mozna sobie tlumaczyc ze to hotkeye, ale ja wiem swoje)

I wiele wiele innych :)

Witam

Bardzo Prosze mogłbys sobie przypomniec i podac dokladna sciezke.

Z gory dziekuje i Pozdrawiam.

31454.gif

32641.gif

33072.png

33640.png

33581.gif

17683.jpg

3689.png

3799.gif

30384.png

Opublikowano

Jak oni mi zajebią konto to ja zajebie ich i tyle. Chyba bym sie zesrał jak by poszło moje 50kk na allegro xD EQ na szczęście nie mam bo nie zdążyłem zrobić xD

Generalnie coś jest z tym UG (Zauważyliście, że jak się go zawsze uruchamiało to pokazywała się lista jakiś ubeków z forum? Teraz ta część jest pusta. Ponadto nikt nie każe wam odpalać MH 7.1 przed zalogowaniem do gry :P Możecie go odpalić gdy już wasza postać jest zalogowana i odpalona ;)

@Royce - on tworzy w tempie plik serwer.exe xD Tylko nie wiem na chuj :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

wiek nie ma tutaj nic do znaczenia... jakos jestem mlodszy od niego i ogarniam....

no nie powiem... dziwny ten ug, ale ja nie uzywalem na szczescie :) tylko hacki od banjo masz pewne

Opublikowano

ja mam google chrome i avasta...

zawsze jak wlaczam mh 7.1 to mi wyskakuje komunikat z avasta ...zablokowano pobieranie pliku z sieci ... zagrozenie: kon trojanski itd...

No ale dlugo uzywam tego hacka i nic sie nie dzieje ;]

A nawet jesli ug juz nie dziala to sa inne hacki :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jest taki programik jak KeyScrambler. Koduje co piszecie. np jak się loguję na m2.pl i wpisuje passy przypuścmy hawajessąfaje a haslo pamparam to u kolesia który nam wysłał keya pokazuje się szereg przypadkowych znaków np. kaj saS os as'a '109289 /s'; s'ka zmznic 0ap1 js aka oqq 1i. Używam tego już długo czasu, od 3 miesięcy hijackthis nic nie wykrył.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja zawsze najpierw loguje postać a potem odpalam hacka.. :] i jest Gites majones.

dajcie minusy

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Ktos mowil ze gra na wloskim metinie i mu nie hackneli konta ktory masz lvl 15?a pozatym oni biora tylko 80++ widziales ile u nich bylo osob na forum caly czas ponad 2tysie to caly czas maja 2 tysie logow a nie sprawdzaja jakis low i napisze jeszcze raz ze na pl jak gracie to nic wam nie grozi a tak pozytym to poco mialbym was oklamywac nichcecie to nie wierzcie wasza sprawa :D

A i zauwazylem ze na mpc wiekszosc hackow to keye teraz dokladnie sprawdzajcie hacki jak z mpc pobieracie przez kasperskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...