Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ug] Juz Nie Ma

diodak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem was poinformowac,ze unfair games zostalo zablokowane poniewaz w ich programach byl keylogger ja wiedzialem o tym od dawna ale oni hackowali tylko z wloskiego metina bo mi kolega powiedzial a teraz chyba jakiegos jednego z 1 na liscie we wloszech shackowali i ich podal do sadu i stronke zablowokali czy ktos wie czy zrobili nowa?

Opublikowano

Zapewne jak poszli do sądu to i kaucje płacili... A po tym wszystkim GF doszło bo graczom koszą konta Sa malware back doory

2 anty virusy to pokażą

Gdata 2010-Pełna Nowy Upek

Avast 2010 - Pełna Nowy upek

Opublikowano

Niema zadnych Keylogow skad ty takie bajki znasz ?

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

to wkoncu prawda czy fake ? bo niewiem czy uzywac dalej tych hackow ;p

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

FAKE

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Kocham ich Sharkbota 3.0 jak i 4.0 :D nie zamienie go na nic innego :P

dzisiaj jak wchodziłem na Ug to avast mi jakiegoś trojana wymodził, wiecie co z tym?

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Pomocnik
Opublikowano

to jest niemożliwe bo mam łącznie od nich 43 haki/boty xD ale nadal konta mam

Kwestia czasu... A potem przylecisz z płaczem, że Cię hakneli ale nie wchodziłeś przecież na żadne stronki :(

Opublikowano

Oj tam, prosty debug cheatow od UG dal mi pare wynikow, takich jak:

Tworzenie nowego pliku w sciezce z %tmp% albo folderze LocalData/Apps/Roaming (nie pamietam dokladnie ;p)

Robienie SS (nie wiem po co komu takie cos w bocie do gry, ale w hacku i zaawansowanym keyloggerze, to juz tak)

Rejestrowanie co sie wcisnelo (mozna sobie tlumaczyc ze to hotkeye, ale ja wiem swoje)

I wiele wiele innych :)

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to nie fake,autor by nie zmyślał w tak ważnej sprawie :P

Mi też avast wykrywa wira na stronce UG.

Opieram jednego z up'ów nie ma sie czego bać bo to tylko na metin2.it keye dawali.

phenomon.gif
Opublikowano
oni hackowali tylko z wloskiego metina

nie wiem czy to prawda, ale ludzie czytajcie ze zrozumieniem ;]

A nie piszecie grając na PL że macie konta jeszcze.

5940179274b57121f6e62d.png
Opublikowano

Sory ale mnie nie bylo i nie moglem odpowiadac na wasze pytania widze ze juz zostalem zminusowany przez znawców inaczej.Po pierwsze wiem bo sie troche znam na keyach i robieniu ich po 2 wiem jak oszukiwac antywirusy i po 3 oni robiac bota pakuja wirus w srodek ale niema o co sie martwic oni hackuja tylko na wloskim metinie i to bardzo dobrzy programisci.Ktos pisal ze mu avast wykrywa wirusa kolega masz na kompie keya i to prawdopodobnie od kogos z mpc forum bo ich hackow nie wykrywaja antywiry znaczy ze jakis polaczek ci dal keya a jesli pobieraliscie z ich strony to niema sie czego bac bo oni aby hackuja w wloskim metinie a tak przy okazji to ja was ostrzegam a wy mnie minusujecie dzieki :angry:

Opublikowano

To wielki FAKE. Aż się wierzyć nie chce co ludzie wymyślą. ;]

Daj -

Masz 14 lat tak?Bez obrazy ale co 14 latek moze wiedziec o keyach oprogramowaniu i wielu innych rzeczach?Jak nie chcecie to nie wierzcie madrzejsi uwieza.A tak pozatym to wam powiem ze co 3 post na mpc to keylogger :D Mozecie sobie sprawdzic w kasperskim keyfinderze

Opublikowano

Sory ale mnie nie bylo i nie moglem odpowiadac na wasze pytania widze ze juz zostalem zminusowany przez znawców inaczej.Po pierwsze wiem bo sie troche znam na keyach i robieniu ich po 2 wiem jak oszukiwac antywirusy i po 3 oni robiac bota pakuja wirus w srodek ale niema o co sie martwic oni hackuja tylko na wloskim metinie i to bardzo dobrzy programisci.Ktos pisal ze mu avast wykrywa wirusa kolega masz na kompie keya i to prawdopodobnie od kogos z mpc forum bo ich hackow nie wykrywaja antywiry znaczy ze jakis polaczek ci dal keya a jesli pobieraliscie z ich strony to niema sie czego bac bo oni aby hackuja w wloskim metinie a tak przy okazji to ja was ostrzegam a wy mnie minusujecie dzieki :angry:

ee kolo.. czytaj uważnie,

pisałem, że avast wykrywa trojana jak wchodzę na ug.

z MPC mam tylko easymetin'a...

Pzdr i daj -- a ja ci dam +

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Masz 14 lat tak?Bez obrazy ale co 14 latek moze wiedziec o keyach oprogramowaniu i wielu innych rzeczach?Jak nie chcecie to nie wierzcie madrzejsi uwieza.A tak pozatym to wam powiem ze co 3 post na mpc to keylogger :D Mozecie sobie sprawdzic w kasperskim keyfinderze

Czy wiek ma jakieś znaczenie??

Po 1. Z kumplem siedzieliśmy przy KG już bardzo długo

Po 2. Każdy program, do robienia KG ma więcej wirków niż zrobiony przez nas KG.

A wgl to jest FAKE grałem na włoski metinie

http://metin2.it

I nie dostałem hacka od UG (używałem MH) tylko bana od GM.

Więc pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...