Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Fps

TREC669

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam  problem mianowicie mam mało Fps w grze w menu 200 natomiast w grzej już około 50 przez co gra staje się trochę uciążliwa na de_dust 2 da się pograć natomiast na train straszne lagi szczególnie jak wejdę na mał BS. Mój sprzęt nie jest jakiś super więc jeśli była by możliwośc zmieniania np. karty graficznej co załatwiło by problem to jak najbardziej bym tak zrobił czy jakiegoś innego podzespołu.Moje pytanie czy konieczne jest zmiennienie całego sprzętu czy tylko jednej części by poprawić liczbę fps żeby dało cię spokojnie pograć nie zależy mi na super liczbie.

Mój sprzęt:

karta  -------Intel HD graphics Family 256 MB (zintegrowana :( )

procesor------intel i3 celeron CPU G540 2x 2.50Ghz

pamięć ram ------ 4 GB  DDR3

Opublikowano

:O Co to za sprzęt kolego. Grafikę od razu do wymiany a procesor coś tam domaga ale, jeszcze zastanowił bym się nad nim. Co do ramu jest git chyba, że potrzebujesz więcej. Więc z tego co widzisz masz cały komputer do wymiany nie 1 podzespół :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Laptop:

Jeśli to laptop to jak kupi nową karte?

Integra, nie zmienisz karty, nowy pc pozostaje.

Deskopt:

Kupić nową karte, później rozważyć wymiane procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...