Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połyskiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniłem wygląd stalki (70lv) na nową zbroję z PL'a (ta 90-105lv) i problem polega na tym, że po zmianie wyglądu zbroja ta nie błyszczy się ... Gwiazdeczki są ale jest ona ciemna (tak jak np. stal+0) pomimo tego, że stalke mam +9 :/

Wie ktoś jak to poprawić ?

// w item_proto kombinowałem ale nic to nie dało \\

Proszę również o poradnik jak zmienić wygląd broni na broń z innego servera.

Zmieniłem wygląd miecza na runika z PL'a i problem w tym, że po zmianie gdy założę ten miecz

nie widać go ... Widać tylko gwiazdeczki (tak jakby 3mał tylko te gwiazdeczki :/ )...

...

Opublikowano

Co do podmiany mieczy, zmieniasz nazwe nowego modelu na starą miecza, powiedzmy że nowa broń nazywa się xyz a stara sword czyli sword zmieniamy na xyz tekstura bez zmian leci do folderu. (sprawdzasz w granny kategoria texture list)­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Co do podmiany mieczy, zmieniasz nazwe nowego modelu na starą miecza, powiedzmy że nowa broń nazywa się xyz a stara sword czyli sword zmieniamy na xyz tekstura bez zmian leci do folderu. (sprawdzasz w granny kategoria texture list)­

Robiłem tak ale nie zauważyłem, że plik miał 0KB o.O

Dzięki za odp :P

Temat można zamknąć ze wszystkim już sobie poradziłem :)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...