Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracać na pl ? Jak zarobić 86lvl Samos

ZoRiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na pl nie grałem od prawie 2lat chciałbym wrócić lecz nie wiem czy sie opłaca mam wojownika 86lv silne duchowe P reszta g1 eq słabe / szamanka 75lv / dropek 35lv da radę sie wybić teraz na czym najlepiej zarabiać ? Dt / rudy / metiny red las a może dropkiem 35 metiny m2/pustynia/diabła ??? Miałem zaczynać od nowa gre dropkiem ale raczej już mi się nie chce wbijać skili co do mentala może uzbierać coś kaski i dzika kupić lepiej się metiny bedzie biło ? coś czytałem że na 60lvl sie 3dodania czy tam zmianki dostaje opłaca się expic postacie do 60 i bonować eq ????

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Teraz się bardzo dużo zmieniło, na DT się opłaca chodzić bo eq z łez +7 kupisz za 10kk, wbijesz to na 9 w DT to już jesteś na pewno ponad 100kk do przodu, może nawet więcej nie wiem po ile to chodzi. Co do bonowania to też możesz spróbować, kup zbroje na 34 lvl z KD +4 do mixu i mixuj ją na bony do pvp. Teraz jak nie masz eq 5b to jesteś lamą.. ;x Kamienie duchowe są teraz drogie, więc możesz wjeżdżać na pompie do lasu.. ^^ Rudy też schodzą, teraz na wszystkim zarobisz, ale pozostaje kwestia co sie najbardziej opłaca. 

Opublikowano

Na dt możesz chodzić lub tym dropkiem kombinować ;) Zmianki / dodania są na 70lvu. Są też tylko do 40lva i zdobywa się je za skrzynie ucznia na 20lvu. Nie wiem jak z cenami kamieni duchowych ale na moim servie są one po 8kk ^^.

...

Opublikowano

Na dt możesz chodzić lub tym dropkiem kombinować ;) Zmianki / dodania są na 70lvu. Są też tylko do 40lva i zdobywa się je za skrzynie ucznia na 20lvu. Nie wiem jak z cenami kamieni duchowych ale na moim servie są one po 8kk ^^.

11-14kk za kamol.

Opublikowano

Chyba z przetopami coś pokombinuje wczoraj 2h i pół strony rudy w eq miałem (na 3 konta kopie). Wie ktoś po ile stoi przetop ebonitu, nieb łez, diamientu i białego złota na samosie ?????

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Chyba z przetopami coś pokombinuje wczoraj 2h i pół strony rudy w eq miałem (na 3 konta kopie). Wie ktoś po ile stoi przetop ebonitu, nieb łez, diamientu i białego złota na samosie ?????

Tydzień temu to ebo chyba po 2kk, białe złoto 1.5, diament 1,5, nieb łzy 2. Zresztą zobacz na sklepach ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...