Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysłanie/odebranei skinów a zablokwoany rynek.

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, mam zablokwoany rynek steam, a chce kupic­ cs;go przez g2a/fabryke kluczy, i czy jak kupie właśnie w ten sposób to czy kumpel będzie mi mógł wysłać skiny, lub ja mu? czy to nei wpłynie w jaki kolwiek sposób na rozgrywke, oprócz tego, że nie będe mógł KUPIĆ skrzynki ani klucza?

Opublikowano

Kup sobie premium do tf2 czyli jakies 30 centow i juz bedziesz mial rynek po 30 dniach.

Tak kumpel bedzie ci mogl dac, ale po 14 dniach steam guarda. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

tak jak w temacie, mam zablokwoany rynek steam, a chce kupic­ cs;go przez g2a/fabryke kluczy, i czy jak kupie właśnie w ten sposób to czy kumpel będzie mi mógł wysłać skiny, lub ja mu? czy to nei wpłynie w jaki kolwiek sposób na rozgrywke, oprócz tego, że nie będe mógł KUPIĆ skrzynki ani klucza?

Po kupnie cs'a musisz odczekać 30 dni żeby mieć rynek.

14 dni aby mieć dostęp do trade

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

czyli normalnie jak kupie klcuz na g2a/fabryce kluczy po 14 dniach będzie mi mógł kumpel wysłać skiny? (nigdy nei doładowywałem portfela steam)­

Opublikowano

czyli normalnie jak kupie klcuz na g2a/fabryce kluczy po 14 dniach będzie mi mógł kumpel wysłać skiny? (nigdy nei doładowywałem portfela steam)­

Rynek jest dostępny po kupnie gry na steam, a nie klucza/gifta.

A wymiana po 14 dniach od steam guarda...

Napisalismy to ci, a ty nadal pytasz xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...