Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i myszka

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić sobie jakąś klawiaturę i myszkę do komputera. Komputer służy mi tylko i wyłącznie do przeglądania stron internetowych, nie gram na nim, nic innego nie robię. Generalnie jak chcę sprawdzić coś bardziej wymagającego to go po prostu odpalam i to wszystko, jeżeli chodzi o komputer w moim pokoju. Chciałbym jedynie, żeby była ładna i funkcjonalna klawiatura jak i myszka. Nie wiem jakiej firmy ani nic, może być logitech to chyba dobra firma. Co do ceny to proszę o różne propozycje i oferty a sam już rozważę tą, która mi się spodoba. Jak już mówiłem, komputer nie służy do grania.

http://allegro.pl/klawiatura-logitech-k830-illuminated-waw-fv23-gw-i5149261697.html

ta mi się podoba. 

Opublikowano

Jak nie do grania to ta klawiatura Logitech będzie idealna. Wytrzymałe klawiatury, długa gwarancja producenta - 3 lata. Ewentualnie bez podświetlenia Microsoft All-in-One. Wszystkie równie dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...