Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROCCAT - zmiany?

Aratchor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też coś słyszałem. Mają zmienić ADC. Nerva mówił to na którymś streamie i gdzieś to jeszcze czytałem. W sumie to dobrze bo Woolite nie grał najlepiej. Popełniał dużo błędów np. recall na środku mida przez co ROCCAT przegrało mecz albo w jednym meczu został na linii z małą ilością HP co skończyło się śmiercią.

Opublikowano

Zmiana ma nastąpić w najbliższym czasie 

Zmiany dotyczą ADC i Trenera i prawdopodobnie TOP

ADC - Podobno niels

TOP - Są wachania czy zmieniać czy nie . Prawdopodobnie nie . Ale mówią nawet o Zzaeuropejskich krajach 

Trener - Nic nie wiadomo kto wejdzie na miejsce za dotychczasowego trenera Roccatu 

Opublikowano

No i prawidłowo.

Skoro drużyna przestała odnosić sukcesy to coś trzeba zrobić, a nie pogrążać się dalej.

Woolite jest zdecydowanie najsłabszym ogniwem w teamie. Co do trenera ciężko się wypowiedzieć, bo nie wiem co i w jakim stopniu od niego zależy.

PQpAnug.png

Opublikowano

No i prawidłowo.

Skoro drużyna przestała odnosić sukcesy to coś trzeba zrobić, a nie pogrążać się dalej.

Woolite jest zdecydowanie najsłabszym ogniwem w teamie. Co do trenera ciężko się wypowiedzieć, bo nie wiem co i w jakim stopniu od niego zależy.T

Trener odpowiada głownie za przygotowanie picków, kompozycje. Roccat w dużym stopniu przez picki przegrywali gre, ponieważ były momenty że grę wygrywali, ale zawsze brakowało jakiegoś engage później albo coś podobnego. Osobiście myślę, że zmiana trenera to dobry pomysł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Roccat potrzebuje zmian. Liczę że wrócą do tych dawnych plejsów.

Opublikowano

Yamato Cannon jako nowy trener Roccat. 

https://www.facebook.com/video.php?v=347270595467967

Vander rozgrywał Duoq z EXORKK, a na Topa miałby wejść Zorozero, Jwaow lub Beansu. Będzie ciekawie, jeśli zmiany dojdą do skutku. 

Zorozero jest w pain gaming, Jwaow próbuje raczej dostać się elements. Beansu próbują, ale branie randomów z soloq raczej nie wyjdzie im na dobre. 

­

Opublikowano

Promotion Tournament ( czy tam relegacje w/e )muszą grać w obecnym składzie. Także narazie nie zobaczymy nowego gracza,

Opublikowano

nukeduck pisal na asku ze nie bedzie zmian

Nuckeduck nic nie wie :v To z jakiej racji Yamato Canon zmienił skład na Roccat? I gdyby miało nie być zmian, to by nie trenowali EXORKKA.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przed relegacjami nie będzie żadnych zmian, bo zmiany w składzie teamy mogą przeprowadzać po relegacjach. Czyżby druga szansa dla Woolite jeśli ładnie zaora? ;]

Opublikowano

Nawet jeśli zaora to i tak nie powinien dostać bo grał naprawdę słabo.. Po za tym wątpię żeby nie zaorali na tych relegacjach.

Opublikowano

Grają na randomowe CW Academy (o ile się nie mylę), trudno nie zaorać jak to jest zbieranina dzieciaków którzy najzwyczajniej nie mają tyle czasu na grę co roccat? Niektórych rzeczy nie przeskoczysz

Zresztą, vander gra/grał duoq z różnymi adc dosyć często, więc tą pozycje można uznać iż idzie do zmiany. Jeśli topa nie zmienią i zostawią overa, jest to najzwyczajniej strzał w stopę. 

­

Opublikowano

Roccat w spring bardzo slabo grali. Woolite powinien zostac jak najszybciej zmieniony, trener rowniez. Gra nukeducka tez mi sie nie podoba...

Opublikowano

Roccat w spring bardzo slabo grali. Woolite powinien zostac jak najszybciej zmieniony, trener rowniez. Gra nukeducka tez mi sie nie podoba...

Trener już został zmieniony na yamatocannon 

­

Opublikowano

Akurat nukeduck gra calkiem niezle tyle ze adc i top przegrywaja wiekszosc gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...