Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam auta do 25tyś

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam auta z dobrym wyposażeniem z silnikiem diesla o małym spalaniu. Rok przynajmniej 2004, teraz mam Forda Fieste Mk7, myślałem nad jakimś Polo albo A3. Co o tym sądzicie? 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

które sobie będę sprawiał niedługo  :rolleyes:

Nikogo to nie interesuje.

Mazda 3/6? Wyposażenie, do podobnej klasy Audi, czy BMW, trochę brakuje. 

Opublikowano

A3 bardzo ładny samochodzik, osobiście bardzo mi się podoba, w przyszłym roku będę robił prawko i również myślę o takim wozie.

Za 25k możesz kupić dość dobry rocznik ;)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jeśli ja bym miał kupować do a3. Koleżanka ma, kolega też - sprawują się świetnie. Jeszcze klasyk typu 5-drzwiowe to już w ogóle ;)

Opublikowano

W tej cenie mogę Ci powiedzieć czego na pewno się wystrzegać:

1. Pasków w tedeiku

2. Golfów w tedeiku

3. A4 w tedeiku 

i wszelkich podobnych uwielbianych przez naszych rodaków "symboli niezawodnośći"

Jeśli rzeczywiście szukasz diesla to w tej cenie znajdziesz już bardzo przyzwoite auto. Rozejrzyj się przykładowo za Leonami TDI (koniecznie common rail), oplem astrą 3 (1.9 cdti 120 koni), mazda 3/6 (uwaga na korozję), focus II (2.0 tdci). Propozycji mogę Ci rzucać jak z rękawa.

Jeśli natomiast chcesz ciekawe auto w którym mimo diesla będziesz czuł frajdę z jazdy - kup BMW 3 e46. 

Służę jakąś konkretniejszą pomocą w razie potrzeby ;)

P.S. Jeśli chcesz kupić auto typu A3/A4 tak polecane w postach wyżej - kup benzynę.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...