Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paladyn vs Priest

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, naszła mnie ochota by wrócić do DN i zagrać sobie Klerem ;) Zastanawiam się tylko czy Priest czy Paladyn? : ) Głównie chodzi mi o PvE/nesty etc. 

Zależy mi na tym by postać dawała sobie radę samemu ( nie mam znajomych którzy by w to zagrali.. ). Grałem niedawno academic, i na 24 lvl z eq minosa dawałem sobie sam radę na tym nescie.. Czy palkiem/priestem dałoby radę to zrobić ;)

Opublikowano

I priestem zagrałem ^^ Czemu Lolitka? : o Sama w sobie klasa jest ok, ale jakoś popsuła się po 40 lvl ; c Nie wiem czemu nie podoba mi się gra później nią ;d....

Opublikowano

Bo prawdopodobnie grasz tak, że albo kaczki albo Alufurido tankuja za Ciebie a ty tylko Dypsujesz z tyłu, gra robi się prosta i nudna.

Lolitka ponieważ Academic to dorosła kobieta, która cofnęła się w czasie, pojawiając się w przeszłości w swoim młodszym ciele - ciele małej dziewczynki.

A ze słownika Lolita to dorosła kobieta charakteryzowana na małą dziewczynkę ;)

No i co do gry po 40stym, Shooting Stara mam tylko starego (wbiłem 60 lvl na długo przed remake'iem) i nim nie gram ladny rok, natomiast Gear Master po reworku to postać przeznaczona dla ludzi bez ilorazu inteligencji, dlatego wydaje Ci się nudna - jest zbyt mocna :)

sygna.png

Opublikowano

Jeśli nie pokochasz tej gry, to znudzi ci się każda postać. Ja się w niej wypaliłem, bo do 60 lvla grałem samotnie, biedząc nawet Physicianem solo Abbysy. Podstawa w tej grze to współpraca z innymi graczami, a wtedy żadna postać ci sie nie znudzi, bo każda ma swoje mechaniki wpływające na sojuszników, dzięki czemu można na prawdę dobrze się bawić. Wg. Mnie jedyna recepta na tę grę to wczuc się w klimat (zacznij grac z fabułą, bo skoro nie wiesz, kim jest Academic to omija Cię wieeeele smaczków) i unikać jak ognia gry w samotności, wtedy z DN zostaniesz na długie miesiące/lata ;)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...