Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o LittleBlack

IChoseYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym, aby zobaczyła to administracja: @kokosz @Marselo @Lord Makin @Anonymous @Dektored 

jestem jednym z tych "szczęśliwców", który posiada @LittleBlack w znajomych na swoim facebooku, zobaczcie co ona tam wypisuje:

xE4t5sF.png

nie wiem czy jest się czym chwalić - ma konkubenta w więzieniu i wypisuje jakieś ochydne rzeczy na tablice... jeśli jakiś administrator byłby zainteresowany, mogę dostarczyć więcej screenów, bo to nie jest jej pojedyńczy ochydny wpis.

Nie rozumiem. To, co robi poza forum, w życiu prywatnym nie powinno nikogo obchodzić. Może i nawet zabić kogoś. Liczy się to, jak się zachowuje na forum i co prezentuje. Jak dla mnie temat zbędny i niepotrzebny. 

zSCFQrN.png

Opublikowano

Na forum zachowuje się odpowiednio, facebook nie na nic do tego, to jej prywatna sprawa co tam wypisuje. Mogło być to również włamanie czy coś w tym stylu, poza tym jednej Sylwii na facebooku nie ma. 

Opublikowano

Nie rozumiem. To, co robi poza forum, w życiu prywatnym nie powinno nikogo obchodzić. Może i nawet zabić kogoś. Liczy się to, jak się zachowuje na forum i co prezentuje. Jak dla mnie temat zbędny i niepotrzebny. 

chodzi o to jaki przyklad daje, to jest niedorzeczne

­

Opublikowano

Na forum zachowuje się odpowiednio, facebook nie na nic do tego, to jej prywatna sprawa co tam wypisuje. Mogło być to również włamanie czy coś w tym stylu, poza tym jednej Sylwii na facebooku nie ma. 

A to, że @Szymico i @Anonymous rzekomo kradną itemy to wszystkich obchodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...