Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy samolot niemiecki (odrzutowiec) tier III

ljayy02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 9 lvl w WarThunder mam samoloty III tier i jestem w Niemcach.Już szukam wymarzonego samolotu dla mnie ale nie wiem który najbardziej się opłaca i warto go posiadac. I tutaj moje pytanie jaki jest najlepszy (waszym zdaniem) samolot u Niemców oczywiśce mówimy o (Odrzutowcach).

Pomożecie ?

Opublikowano

Musisz sam popróbować wszystkie i wybrać ten, którym najlepiej Ci się lata. To, że komuś dobrze lata się np CL-13, nie oznacza, że Tobie też będzie się dobrze nim latało.

Opublikowano

Musisz sam popróbować wszystkie i wybrać ten, którym najlepiej Ci się lata. To, że komuś dobrze lata się np CL-13, nie oznacza, że Tobie też będzie się dobrze nim latało.

Co za lanie wody. ljayy02 pyta się jaki jest najlepszy niemiecki odrzutowiec, a ty mu tak odpowiadasz? Mi np. dobrze się lata Me 262, ale co z tego, jak taki sabre podleci i mnie z łatwością zestrzeli? On się nie pytał, jaki odrzutowiec sprawi mu największą frajdę, tylko jaki odrzutowiec jest najlepszy. CL-13 jest powszechnie uznawany za najlepszy odrzutowiec z niemieckiego drzewka, z resztą nie tylko z niemieckiego. Ma najlepszą prędkość maksymalną, zwrotność, roll-rate, przyśpieszenie. Jedynie co to mig 15-bis ma lepsze wznoszenie ale tylko tyle.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...