Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban

SensationPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opisz dokladniej jak to bylo, uzywales hacka? widzial cie ktos na nim? GM cie powiadomil o banie?

jaka informacje masz gdy sie logujesz?

slyszalem o autobanie, po 3 dniach moze odblokowac sie, ale to tylko sluchy nie wiem jak jest

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

jak prubuje sie lognac do gry to wyskakuje mi ze woje knto zastalo zbanowane!! haka uzywalem w aqariusie jakies nooby BR mnie pod*** a sami na haku jechaly

inyx1991.png

Opublikowano

nie sadze ze oni cie wrobili, bo aklime wymaga kilku ss i nie moze byc nic edytowane w ss, jesli oni jechai na hacku musieliby edytowac ss zeby ich nie bylo widac

z drugiej strony trzeba uwazac na innych hackerow bo oni najczesciej kabluja, co za hipokryzja nie rozumiem takich ludzi

gdy uzywa sie speed hacka gracza nie widac kiedy sie porusza dopiero kiedy stanie w miejscu, tak probuje unikac innych hackow

mozna probowac pisac do aklaima, moze zejdzie ban po 3 dniach;), ale male szanse

ja zrobilem na hacku maga 68 lvl w 4 dni;) wiec jeszcze mozna zaczynac od pocZatku

na dekaronie expilem na hacku tylko do 60, pozniej juz tylko staram sie go uzywac w dungach, za duze ryzyko na mapach

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

AB niesadze jak juz to dostanie za jakiegos jebn***** hacka ktory my np. podwyza lvl do 150lvl wtedy jest AB na zawsze ^^

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

sensation z nosexgoexp?

/edit widze tez susosiego ... no no kto by pomyslal ^^

pzdr adeeq

nicki na bfme 2 witch king :

1- bers10000 - sleep

2- ziom9999-very active

• Dodaj nową pozycję...