Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Cyber Tank (BOT) + Film

LoadUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , dziś zaprezentuję Wam Bot'a do WOT , (Cyber Tank)
-

-

-

-

-

-

-

Bot jest całkiem spoko ,jednak potrafi popsuć statystyki jeżeli jest ktoś na przykład ( żółty ) . Jeżeli ktoś nie zwraca uwagi na kolory i inne bzdety ten bot jest właśnie dla niego! :). Bot jest bardzo przydatny ,jeżeli komuś się już po prostu nie chce expić ,a chciał by mieć lepsze czołgi . Ja mam przykładowo Super Pershinga i jeżeli zostawię go na noc to dostaję 
-  +/- 15k expa .
-  +/- 600k Srebra.

W ciągu tygodnia na bocie z Is-3 przeszedłem na Is-8 . Jestem naprawdę zadowolony z expa bota . Jak dla Mnie trzeba korzystać puki za darmo. Bot działa na takiej zasadzie, że na początku bitwy analizuje co robią/gdzie jadą sojusznicy mniej więcej po 10 sekundach rusza w stronę gdzie jedzie więcej sojuszników. Bot potrafi czasem nawet zrobić specjalistę. Przydaję się również ,gdy chcemy sobie powiększyć ilość rozegranych bitew na danym czołgu lub w statystykach .

WADY: 

- Bot potrafi popsuć statystyki.

- Bot nie strzela w ruchu 

- By bot zadziałał trzeba mieć myszę w okienku z grą. Nie można przez to np. Pisać na Facebook'u i mieć radość ,że bot w tym czasie za cb gra, ale można jednak Go zostawić na noc ( co niesie za sobą niezłe skutki)

ZALETY:

- Bot dobrze expi ,oraz zarabia

- Bot poprawia ilość bitew ( co w niektórych klanach by Cię przyjeli jest ważne ) 

- Bot'a można używać w ten sposób by grał 20 czołgami po kolei . ( Co przydaje się by po zbijać gwiazdki )

Jak pobrać ( Film ) ------>

Link do strony głównej Bot'a : http://cyber-tank.ru/

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/33b126599be879008513b2801dd47914d65191cda22b6aa1ae15bfa0b3a9a948/analysis/

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

style="display:block"

data-ad-client="ca-pub-5122566234468357"

data-ad-slot="2119977022"

data-ad-format="auto"></ins>

<script>

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

</script>

Opublikowano

Pisałem w tut. Ale powtórzę... +/- 15 k expa     +/- 600k srebra   :)

( +/- Mniej więcej ) ;)     I na noc mam na myśli  ( 8-9 h ) 

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

<script>

</script>

Opublikowano

Niszczyciele można jeszcze ujdą... :) . Artą bot niestety nie potrafi grać... Wyjeżdża na przód i czasem trafi czasem nie... :)

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

<script>

</script>

Opublikowano

Używałem ok. 2 tygodnie temu. Bot zrobił mi 400 bitew ( nie specjalnie dobrych ) 

Duża jest szansa że jak użyje bota ponownie tak na dobicie 50k expa na AMX 50 120 to mogę dostać bana ?

Opublikowano

Używałem ok. 2 tygodnie temu. Bot zrobił mi 400 bitew ( nie specjalnie dobrych ) 

Duża jest szansa że jak użyje bota ponownie tak na dobicie 50k expa na AMX 50 120 to mogę dostać bana ?

Szanse zawsze są :)

Zależy czy masz szczęście czy nie, czy dostaniesz reporty czy nie :)

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Hah... W tydzień przeszedłeś IS-3. Nawet jakieś pomidorki wybijają szybciej :)

Niemam nic przeciwko botowi ale nadaje się co najwyżej na tiery 1-6 gdyż na wyższych skargi latają

Opublikowano

Psujesz gre innym a bana i tak wyrwiesz. Nie warto korzystac z takich programow, bo to tylko free dmg dla przeciwnikow.

Opublikowano

Psujesz gre innym a bana i tak wyrwiesz. Nie warto korzystac z takich programow, bo to tylko free dmg dla przeciwnikow.

Lepiej dla nas :333

Ten bot nic nie daje, tylko, że jeździ, więc będziesz dostawał po 100 expa..

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Lepiej dla nas :333

Ten bot nic nie daje, tylko, że jeździ, więc będziesz dostawał po 100 expa..

Wcale ,że nie... Bot jeździ ,oraz strzela , a średnia wynosząca za bitwe jest ok.300 xp

Gram na tym od 3 miesięcy i bana nie dostałem... ;) . A to czy ktoś będzie korzystał to już jego sprawa :)

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

<script>

</script>

Opublikowano

Wcale ,że nie... Bot jeździ ,oraz strzela , a średnia wynosząca za bitwe jest ok.300 xp

Gram na tym od 3 miesięcy i bana nie dostałem... ;) . A to czy ktoś będzie korzystał to już jego sprawa :)

Chyba za dobrą bitwę 300 expa ;)

To że nigdy nie dostałeś bana, znaczy że go nie dostaniesz? Gra się dla zdobycia lepszych czołgów czerpiąc przy tym przyjemność. Tak nie masz przyjemności z gry, ani czołgów, bo prędzej czy później zbierzesz bana.

Opublikowano

Okej... Ale po co jest to forum ? hmm... Po to by takie rzeczy udostępniać . I nie rozumiem komentarzy typu bez sensu grać na tym . Jeżeli nie chcesz to nie graj... Ale daj szansę spróbowania innym :)

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

<script>

</script>

Opublikowano

Chyba za dobrą bitwę 300 expa ;)

To że nigdy nie dostałeś bana, znaczy że go nie dostaniesz? Gra się dla zdobycia lepszych czołgów czerpiąc przy tym przyjemność. Tak nie masz przyjemności z gry, ani czołgów, bo prędzej czy później zbierzesz bana.

nie. od 9.0 bot znacznie sie poprwil. kiedys bylo 150 exp. teraz dobrym czolgiem potrafi bez problemu wyciagnac 600wn8 i te 300 sredniego exp na koncie :P chyba ze bedzie mial WR na poziomie kartofla...

Btw. pisalem juz tuty pod tego bota. chyba tydzien po aktualizacji na 9.5 i jeszcze za czasow kiedy bot byl darmowy i rejestracji nie wylaczyli (pierwsze wydanie tak jakby. potem rejestracja off na rok)

Opublikowano

Tępic boty !

... 

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

<script>

</script>

Opublikowano

Mógłbyś dodać np. o tym skąd wziąć kod, jak go skonfigurować.

Wszystko jest na filmie :)

<!-- Fantasy Bass -->

<ins class="adsbygoogle"

<script>

</script>

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szkoda statystyk na takiego bota :P

Niespodzianka

<

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...