Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client gry

Futrz4k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie ponieważ jak każdy wie (chyba) 2 miesiące temu zamknięto zaje****** serwer ''GladorMT2 s1'' no i ,że grałem tam sporo przed i po restarcie mam jego clienta gry (cały nic nie ruszane spakowany) no i tak się zastanawiam ,czy nie dało by się zrobić jakoś z tego clienta plików serwerowych ,żeby z kolegami znów mogli sobie dobrze pograć ;D.No to jeżeli ktoś wie jak to zrobić (jeżeli oczywiście jest to możliwe) to proszę o napisanie tego w komentarzu.Prosze pisać tylko w związku z tematem (bez komentarzy typu ''są inne fajnie pliki serwerowe''),ponieważ widziałem na facebooku Gladora ,że właściciel sprzedaje pliki ,ale nikt nie wie komu i za ile sprzedał bo napisał ''kto szybszy ten lepszy PW" a na dole pod postem znalazłem komentarz ''nie kupujcie tych plików ,bo są one za darmo na ruskich stronach"-w to wątpię ;D. 

Proszę o Szybką Pomoc ;)

Opublikowano

Jedynie mozesz z clienta dodac bronie i zbroje na serwer ( wystarcyz przekonwertowac item_proto do sql i wgrac wpisy do navi i masz gotowe bronie i zbroje) i moby tez nie bedzie problemem jedynie questy ci zostana i mapy.

Opublikowano

Pliki klient nijak mają się do plików serwerowych. Za dużo z tym nie zrobisz.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Tak jak napisał kolega wyżej z clienta możesz wziąć tylko itemy (zbroje/bronie/ulepszacze itp) z resztą będzie problem bo będzie brakować Ci game, questów itp

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...