Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot error przy inject

pawelgurtowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo to typowa cebulandia.

btw. darkstar mówił, że jeżeli ktoś używa craka, to dostanie deletere, bo tak ustawił xenobota żeby wysyłał pakiety do cipsoftu dla tych co mają zrobionego cracka, nie ważne czy przez hosts, czy przez edytowanie hexa.

Hugo _/
Opublikowano

Teraz na RL nie radze używać botów bo ładnie bany/delete kont lecą, a jak już chcesz bocić to kup licencje. 

Nie rozumiem co Ty tu chciałeś przekazać. Najpierw piszesz żeby nie używać bota a później żeby licencje kupić :> Co to za różnica czy ma się cracka czy nie. Każdy bot jest wykrywalny, jeden w mniejszym drugi w większym stopniu, a to czy dostaniesz delete od razu czy po kilku miesiącach zależy od farta i też w pewnej mierze od reportów na Ciebie.

graphic.png

Opublikowano

Nie rozumiem co Ty tu chciałeś przekazać. Najpierw piszesz żeby nie używać bota a później żeby licencje kupić :> Co to za różnica czy ma się cracka czy nie. Każdy bot jest wykrywalny, jeden w mniejszym drugi w większym stopniu, a to czy dostaniesz delete od razu czy po kilku miesiącach zależy od farta i też w pewnej mierze od reportów na Ciebie.

akurat tamten pan miał rację, fałszywe pakiety (tak jak to jest w tibiaauto) powodują automatycznego bana w przeciągu 2-3 tygodni.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

akurat tamten pan miał rację, fałszywe pakiety (tak jak to jest w tibiaauto) powodują automatycznego bana w przeciągu 2-3 tygodni.

to dziwne bo ja niedostałem bana około 3 miesiecy na cracku.

Opublikowano

to dziwne bo ja niedostałem bana około 3 miesiecy na cracku.

DarkStar wprowadził te "zabezpieczenie" lub jak kto woli "niespodziankę" w ostatnim patchu.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...