Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Codename: Santriel - Modele paczka nr.3

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie tak jak kolega UP kiedy bd zbroje bo bardzo ciekawe sa i chetnie je uzyje

Zbroje dodane, narazie dwie, ale razem z hełmami.

@topic

Czwarta wstawka już jest, wystarczy kliknąć guzik "Następna wstawka".

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Wszyscy się cieszą, że kochasz Cyca i słuchasz się jakiegoś 15 latka, ale co to ma do tematu?

Poza tym postawiłeś już jakiś serwer sam, czy nadal pliki skupujesz?

@topic

Nie uda mi się dzisiaj tego wstawić, mam strasznie mało czasu.

Po pierwsze naucz się czytać, po drugie nie sap się tak, a po trzecie to, że będziesz reaktywował Reinora podszywając się pod Santriela wiedziałem już ponad rok temu ;)

Postaw 8 serwerów na tych samych plikach może, któryś wypali xD

Przypomnij mi od kiedy pliki skupuje bo nie pamiętam, tyle przecież tych serwerów miałem, że od wszystkich pewnie kupiłem xD

Dla wyjaśnienia Pliki Reinora, oraz Dreanora dostałem od tej samej osoby, która sama namawiała mnie do reaktywacji tego projektu za jakiś tam % :D

Więc wszystkie wypociny na temat żekomego kupienia przeze mnie tych plików to jedna wielka bujda ;]

Coś bardzo dużo o mnie gówno prawdy wiesz jak na wielki powrót zza światy. KAPPA

Idź kupić konto Sui'ego i reaktywuj Tiverie. A jak wszystko ładnie wyapali to przyznaj się, że jesteś Cycu bo większę laury.

Dla mnie jesteś żałosny tak samo jak 99% osób, które pospisujące nie swoje zasługi pod siebie.

Jesteś tak głupi, że nawet mi się o tym pochwaliłeś choć od zawsze wbijałem w ciebie i kompletnie nie interesowało mnie co masz do powiedzenia w moim kierunku.

Nigdy nie kupiłem plików od nikogo, zamydlaj oczy, pierdol farmaozony i tak wszyscy wiemy, że to ty i z niecierpliwością czekamy na Start ;)

Bardzo dużo osób ma te pliki, lecz nie wiele ma całość. I co jestem 360 mogę sobie postawić Reinora jak każdy kto je posiada xD.

Przepraszam i ty jako Santriel niby miałbyś mieć jakieś ale XDDDD

Gdybyś był Santrielem to miałbyś wyjebane jaja czy ci ludzie wierzą czy nie, ale jesteś Cycem i musisz się ze wszystkim spinać i kłucić. 

#True #Story

Ja się kłócić nie mam zamiaru, napisałem co miałem napisać, kto wie ten wie, kto nie ma problem.

Zbyt dużo gówna w tym co piszesz, żeby marnować czas na udowadnianie czegoś oczywistego.

# Piszesz o wieku ludzi, których słuchamy. Stay ile ty musisz mieć lat skoro dałeś sobie zrobić zdjęcie na kamerce jak trzepałeś kapucyna.

# Co do konwersacji z Screen'a, mówisz o dwóch osłach, z których jednym jesteś TY.

@Vengard.pl był i myślę, że jak całe reinora i draconisa by wylądowały na mpc znalazłoby się więcej chętnych na reaktywację.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przypomnij mi od kiedy pliki skupuje bo nie pamiętam, tyle przecież tych serwerów miałem, że od wszystkich pewnie kupiłem xD

Coś bardzo dużo o mnie gówno prawdy wiesz jak na wielki powrót zza światy. KAPPA

Idź kupić konto Sui'ego i reaktywuj Tiverie. A jak wszystko ładnie wyapali to przyznaj się, że jesteś Cycu bo większę laury.

Dla mnie jesteś żałosny tak samo jak 99% osób, które pospisujące nie swoje zasługi pod siebie.

Jesteś tak głupi, że nawet mi się o tym pochwaliłeś choć od zawsze wbijałem w ciebie i kompletnie nie interesowało mnie co masz do powiedzenia w moim kierunku.

Nigdy nie kupiłem plików od nikogo, zamydlaj oczy, pierdol farmaozony i tak wszyscy wiemy, że to ty i z niecierpliwością czekamy na Start ;)

Bardzo dużo osób ma te pliki, lecz nie wiele ma całość. I co jestem 360 mogę sobie postawić Reinora jak każdy kto je posiada xD.

Gdybyś był Santrielem to miałbyś wyjebane jaja czy ci ludzie wierzą czy nie, ale jesteś Cycem i musisz się ze wszystkim spinać i kłucić. 

#True #Story

Ja się kłucić nie mam zamiaru, napisałem co miałem napisać, kto wie ten wie, kto nie ma problem.

Zbyt dużo gówna w tym co piszesz, żeby marnować czas na udowadnianie czegoś oczywistego.

# Piszesz o wieku ludzi, których słuchamy. Stay ile ty musisz mieć lat skoro dałeś sobie zrobić zdjęcie na kamerce jak trzepałeś kapucyna.

@Vengard.pl był

Szczerze, to już sam nie wiem do kogo Ty piszesz, jak prowadzisz monolog, to prowadź go w notatniku, Nas mało on obchodzi.

Nie powiem ale, przeczytałem ten monolog, nim przepiszesz sobie to na papier, to popraw błędy.

*kłócić, a nie kłucić.

A tak propo plików, to Draconis nie był przypadkiem na plikach Reinora...?  :huh:

Te pliki ma każdy więc, napewno więcej serwerów na nich stało. Ja natomiast nie podtarłbym nimi sobie tyłka, tak bardzo brudne są.

Na stanowisku montuje nowe pliki i innowacje.

Obecnie ogarniam dźwięki przestrzenne, bo w Metinie wodospady takowe mają, obecnie próbuje to zaimplementować na NPC, później poszukam sobie lektorów i miasto trochę ożyje :)

@topic

Kraków wita! Dzisiaj pojawi się piąta wstawka, przypominam, że czwarta już jest, wystarczy guzika kliknąć.

10s55xy.jpg

Opublikowano

Po pierwsze naucz się czytać, po drugie nie sap się tak, a po trzecie to, że będziesz reaktywował Reinora podszywając się pod Santriela wiedziałem już ponad rok temu ;)

Dla wyjaśnienia Pliki Reinora, oraz Dreanora dostałem od tej samej osoby, która sama namawiała mnie do reaktywacji tego projektu za jakiś tam % :D

Więc wszystkie wypociny na temat żekomego kupienia przeze mnie tych plików to jedna wielka bujda ;]

#True #Story

Ja się kłucić nie mam zamiaru, napisałem co miałem napisać, kto wie ten wie, kto nie ma problem.

# Co do konwersacji z Screen'a, mówisz o dwóch osłach, z których jednym jesteś TY.

@Vengard.pl był i myślę, że jak całe reinora i draconisa by wylądowały na mpc znalazłoby się więcej chętnych na reaktywację.

Nie ma co się spinać z tym idiotą, mimo tego, że ma dowody na tacy i jeszcze kilka innych rzeczy to potwierdza to dalej twiedzi, że nie jest Cycem.

Typ podał mi swoje gadu i pisze z tego samego IP co cycu. xD

Btw. Dalej czekam na te dane do przelewu, podaj mi je na pw.

Opublikowano

Nie ma co się spinać z tym idiotą, mimo tego, że ma dowody na tacy i jeszcze kilka innych rzeczy to potwierdza to dalej twiedzi, że nie jest Cycem.

Typ podał mi swoje gadu i pisze z tego samego IP co cycu. xD

Btw. Dalej czekam na te dane do przelewu, podaj mi je na pw.

Ehh... Używam 24/7 VPN'a, dla własnego konfortu i bezpieczeństwa, więc wątpie aby miał takie samo IP, jak Twój zaćpany przyjaciel.

6i73mq.jpg

Dowiedziałem się sporo o Tobie i Twoim narkotykowym baronie za którego mnie bierzesz.

Pewnie chłopak by się wypowiedział, ale z tego co jego znajomy a TSGam*s mi powiedział, to jest wiecznie naćpany i został z tamtejszej ekipy wywalony.

Ale to tłumaczy jak powstała ta Wasza bajeczka.

Koleś się naćpał, wymyślił sobie, że ma moją domene i dane do konta.

Puścił Wam ten ferment, Wy mózgów nie używacie, więc słowa ćpuna od ręki łykacie. //Nawet udało mi się zrymować.

Nagle okazało się, że przewodzący Wami ćpunek nie ma tak naprawdę żadnego dostępu do rzeczy, którymi się Wam na GG chwalił (Pisząc, nawet /wam nie pokazał, że faktycznie to posiada).

No i ogólnie teraz dupsko boli, że się z ludźmi nie zaprzyjaźnicie i sobie Reinora nie postawicie.

Więc co Wam pozostało, ćpuń się zaćpał, nie wiadomo nawet czy żyje, a Ty co najwyżej możesz się rzucać i pokazywać swoje dowody, które nic nie udowadniają oprócz Twojej głupoty.

Naprawdę koleś, nie znam Cię osobiście, ale zajmij się czymś lepszym niż słuchaniem swojego zaćpanego mentora.

Co do danych, to oczywiście, że ci je dam, tylko sobie zameldowanie zmienie, bo się dzisiaj przeprowadziłem do Krakowa.

Ps. Nie napisałeś do mnie na GG, może Ty też coś brałeś?

Które to Twoje konto na tym forum?

Widać, że Cię tutaj bardzo nie chcą.

2ymtapt.jpg

10olndh.jpg

@Spam_End

Od tego momentu kończe tłumaczenie wszech wiedzącym, że nie jestem ich narkotykowym baronem.

@topic

Połowa piątej wstawki jest już gotowa!

@down

Nie, to akurat był inny Kumpel.

Wcześniej opowiedał mi MrLuzer, a Ty niestety nie wiesz z kim obecnie mam kontakt.

"Robimy" takie same błędy ortograficzne? To jest nas więcej, nawet nie wiedziałem.

Co do samych błędów, to ładnie Cię proszę i ich wskazanie, bo nie wydaje mi się, żebym popełnił jakikolwiek błąd.

"Jesteśmy" zalogowani na tym samym IP, zaczyna się robić niezręcznie, bo gubisz się w tym co piszesz.

Najpierw mylisz mnie z Cycem, a teraz piszesz mi, że jednak Ja jestem na tym koncie zalogowany i ktoś jeszcze.

Nie dość, że jesteś mistrzem ortografii, bo zarzucasz mi błędy, których nie popełniam, jesteś wszechwiedzący, bo wiesz lepiej odemnie kim jestem, to jeszcze wróżysz adresy IP VPN'a. Powiedz mi z czego wróżysz, że jest to takie skuteczne tarot, czaszka, a może kula?

Ps. Adres IP zmienia mi się w momencie zresetowania VPN'a i nie korzystam z dwóch naraz, więc to Ty zaliczyłeś faila.

Moderator oczywiście może to potwierdzić w każdym momencie, a i dodam, że nie współdziele z nikim tego konta.

Dobra, idę ogarniać bałagan w mieszkaniu.

10s55xy.jpg

Opublikowano

Ehh... Używam 24/7 VPN'a, dla własnego konfortu i bezpieczeństwa, więc wątpie aby miał takie samo IP, jak Twój zaćpany przyjaciel.

6i73mq.jpg

Dowiedziałem się sporo o Tobie i Twoim narkotykowym baronie za którego mnie bierzesz.

Pewnie chłopak by się wypowiedział, ale z tego co jego znajomy a TSGam*s mi powiedział, to jest wiecznie naćpany i został z tamtejszej ekipy wywalony.

Ale to tłumaczy jak powstała ta Wasza bajeczka.

Koleś się naćpał, wymyślił sobie, że ma moją domene i dane do konta.

Puścił Wam ten ferment, Wy mózgów nie używacie, więc słowa ćpuna od ręki łykacie. //Nawet udało mi się zrymować.

Nagle okazało się, że przewodzący Wami ćpunek nie ma tak naprawdę żadnego dostępu do rzeczy, którymi się Wam na GG chwalił (Pisząc, nawet /wam nie pokazał, że faktycznie to posiada).

No i ogólnie teraz dupsko boli, że się z ludźmi nie zaprzyjaźnicie i sobie Reinora nie postawicie.

Więc co Wam pozostało, ćpuń się zaćpał, nie wiadomo nawet czy żyje, a Ty co najwyżej możesz się rzucać i pokazywać swoje dowody, które nic nie udowadniają oprócz Twojej głupoty.

Naprawdę koleś, nie znam Cię osobiście, ale zajmij się czymś lepszym niż słuchaniem swojego zaćpanego mentora.

Co do danych, to oczywiście, że ci je dam, tylko sobie zameldowanie zmienie, bo się dzisiaj przeprowadziłem do Krakowa.

Ps. Nie napisałeś do mnie na GG, może Ty też coś brałeś?

Które to Twoje konto na tym forum?

Widać, że Cię tutaj bardzo nie chcą.

2ymtapt.jpg

10olndh.jpg

@Spam_End

Od tego momentu kończe tłumaczenie wszech wiedzącym, że nie jestem ich narkotykowym baronem.

@topic

Połowa piątej wstawki jest już gotowa!

Zawsze ten jedyny kumpel Ci wszystko opowiada i akurat to wszystko wie też Cycu. xD

Zresztą, robicie takie same błędy ortograficzne więc tym postem się właśnie pogrążyłeś.

Troche faila zaliczyłeś ze swoim Makaveli The Don, ale po Tobie nie można się niczego lepszego spodziewać.

CD. VPNa, jesteście ciągle zalogowani na tym samym IP. xD

Aaa.. no i te zacne wypowiedzi, które były już na każdym koncie Cyca gdzie się ukrywał - ten sam dobór słów i te same informacje typu IDE POSPRZĄTAĆ BAŁAGAN, PRZEPROWADZIŁEM SIĘ - c**j mnie to interesuje. Wszyscy wiedzą, że jesteś Cycem, a wystaw tylko prezkę to wrzucę już wystarczający dowód, bo jesteś k***a za głupi żeby zrobić kogoś takiego jak ja w c***a.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...