Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Codename: Santriel - Modele paczka nr.3

Santriel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Kumple, oto i trzecia wstawka.

Jakiś Kumpel prosił o pety i mounty, więc tym razem dostaniecie spory zapas mountów i petów, a w gratisie chińskie sombrera.

Paczka nie posiada wpisów i ikon.

Screeny:

Mounty:

jgietc.jpg9rszz5.jpgilx1qq.jpg2helct5.jpg294ihbo.jpg

Pety:

241s1v5.jpg2lbntwh.jpg28rmjjt.jpg34o22qg.jpg5cdq95.jpgqqv9km.jpg

Chińskie Sombrera:

2e1r48w.jpgt9iq1w.jpg

Download:

https://mega.co.nz/#!HdkkiCDZ!OQnBpJDY1TLr0b9Z3OPyvGRQYsI2dq69qsmIl2PJhUs

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/1a761b6137d6315044ad4c3238a6367b66075d8c9d974d95aa4a65b0253480ae/analysis/1428345124/

Podczas tworzenia paczki słuchałem:

krawaciarz.gif

krawaciarz.gif

Pozdro Kumple!

Poprzednia wstawka   Następna wstawka

dmee6h.jpg     ml4215.jpg

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

­Dzięki kumplu

Nie ma za co Kumplu.

Niedługo więcej wstawek, może nawet jutro.

10s55xy.jpg

Opublikowano

Może podałbyś kur.wa te źródła bo te prace nie są twoje -.-

Źródła:

- Mój dysk zewnętrzny.

- Clienty serwerów.

A tak poważnie, to wydaje mi się, że te modele są z różnych gier i zostały wyexportowane.

Mam nadzieje, że pomogłem i dodasz sobie te źródła na serwer.

Kumplu, masz racje, te modele nie są moje, ja je tylko uploaduje (Większość z nich i tak jest już w internecie, bo ja ich sobie nie wyczarowałem).

10s55xy.jpg

Opublikowano

Czekam kumplu na kolejne paczki  :ninja: 

­

Spoko Kumplu.

Dzisiaj o 20-22 będzie paczka z pełna zbroi.

10s55xy.jpg

Opublikowano

Zmartwychwstales ?;d 

Modele takie sobie ale ujda w tloku ;d

@ Ps jak nie jestes cycu wbijaj pogadac ts3 ;) Wbijemy z ziomeczkami i odrazu bedzie wiadomo czy santriel czy cycu; )

@ PS 2 Jesli on naprawde zmarl a ty sie z niego wysmiewasz ustawiajac lokalizacje cmentarz albo robiac mu takie hobby To jestes je*ana kur*a w dupe. Jestes chory psychicznie i powinienes sie leczyc ELDOKA 20 LATKU Z UMYSLEM GIMBA @.

@ ps 3 jebac santriela kretacza i oszusta xD 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zmartwychwstales ?;d 

Modele takie sobie ale ujda w tloku ;d

@ Ps jak nie jestes cycu wbijaj pogadac ts3 ;) Wbijemy z ziomeczkami i odrazu bedzie wiadomo czy santriel czy cycu; )

@ PS 2 Jesli on naprawde zmarl a ty sie z niego wysmiewasz ustawiajac lokalizacje cmentarz albo robiac mu takie hobby To jestes je*ana kur*a w dupe. Jestes chory psychicznie i powinienes sie leczyc ELDOKA 20 LATKU Z UMYSLEM GIMBA @.

@ ps 3 jebac santriela kretacza i oszusta xD

Wiesz... Nie mam za bardzo czasu rozmawiać z kimkolwiek, chociaż nie ukrywam, że wczoraj miałem pogawędkę z trzema osobami, które dobrze znałem.

Proszę Cię, nawet jakbym zmarł, to nikt by na tym koncie nie siedział, bo ja haseł nie rozdawałem.

Dodatkowo wierzysz w pogrzeb, gdzie pierw jest msza i nie ma od razu po niej pochówku?

Ludzie się 3 lata temu połapali, a ty nadal z tym masz problem...

Co do Hobby to jest to żart z mojej strony, bo jestem z nim kojarzony, z czasem sobie to zmienie, jak do wszystkich ludzi twojego pokroju dotrze, że wszystko co się wtedy działo było zwykłym "fejkiem".

Nie musisz mnie wyzywać, tym bardziej, że mało o mnie wiesz i najprawdopodobniej się nie znamy, chyba, że sobie nick zmieniłeś.

Ja natomiast naprawie sobie reputacje, bo trzy lata to sporo czasu.

@Edit

Zapomniałbym dodać...

Bez odbioru, przynajmniej w tym temacie.

@topic

W kolejnej sklejce modeli dostaniecie 3-4 sety zbroi.

@Edit2

vwuxqf.jpg

xf3upl.jpg

15oa4on.jpg

Dla mnie wszystko już jest jasne.

Pozdrawiam wszystko wiedzącego 15 letniego gimnazjaliste.

10s55xy.jpg

Opublikowano

Spoko Kumplu.

Dzisiaj o 20-22 będzie paczka z pełna zbroi.

No kumplu coś mnie tu kłamiesz :< 23 a zbrojek ni mo ;c

Czekomy !

­

Opublikowano

No kumplu coś mnie tu kłamiesz :< 23 a zbrojek ni mo ;c

Czekomy !

­

Wybaczcie Kumple, będzie jutro...

Ale łapcie przedsmak:

2unzuqf.jpg2drxkhs.jpg29go5tu.jpgqyvecp.jpg

78218685795464761109.jpg2v3sxf9.jpg2jcu7fr.jpg10hncsl.jpg

eio7k1.jpg1624d92.jpg24c8avm.jpgei2kwm.jpg

108a639.jpg33bz9j5.jpgxlxbnn.jpg30541379986971978759.jpg

w9i9eb.jpg27zf19u.jpgm94tok.jpg2s96es2.jpg

10qgu9l.jpg

@Edit

Zapomniałem Wam dać ryjca głowy:

https://www.youtube.com/watch?v=EKnj_UfwzN4

10s55xy.jpg

Opublikowano

Jak ja kocham jak Cycu w rozmowach potwierdzających na GG propsuje samego siebie XDDDDDDDD

Robi to zawsze tak samo, ale i tak myśli, że wszyscy są głupi i ślepi xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak ja kocham jak Cycu w rozmowach potwierdzających na GG propsuje samego siebie XDDDDDDDD

Robi to zawsze tak samo, ale i tak myśli, że wszyscy są głupi i ślepi xD

Wszyscy się cieszą, że kochasz Cyca i słuchasz się jakiegoś 15 latka, ale co to ma do tematu?

Poza tym postawiłeś już jakiś serwer sam, czy nadal pliki skupujesz?

@topic

Nie uda mi się dzisiaj tego wstawić, mam strasznie mało czasu.

10s55xy.jpg

Opublikowano

K***a, Cycu wstawiłbym normalnie screeny z dowodami, że to Ty, ale szkoda mi tracić czas na takie zero.

To nie dużo pracy, nie masz takowych screenów, bo nie jestem żadnym Cycem.

Nie wiem co macie do owego człowieka i nie bardzo mnie to interesuje, ale z przykrością stwierdzam, że mnie z nim mylicie.

Wierzycie w bajki jakiegoś 15 latka i Cyca, który twierdzi, że ma moje domeny, ciekawe jak mógł nabyć te domeny i moje konto, skoro mało z kim się kontaktowałem. Akurat Reinora domene opłacałem na bieżąco, już na samym starcie Reinora była opłacona na 2 lata z góry.

Nie rozumiem też, co Was tak mój powrót na to forum boli i robicie wokół tego szum.

Pożartowałem sobie, ale teraz zaczynam poważnie udzielać się na tym forum i myśleć o serwerze.

Grozicie mi pisaniem swoich domysłów usłyszanych od dzieciaka w mojej prezentacji, ale tak naprawdę przyszłych graczy nie bardzo to będzie interesowało, ponieważ serwer będzie przekozacki.

Natomiast reszta normalnych Kumpli z tego forum ma Was w d*pie, bo nic nie osiągnąłeś z swoim kolegą, pochwal się swoim serwerem, to może będziesz coś w tym dziale znaczył.

Prócz kupowania zużytych plików, nic nie potraficie.

Zwykłe forumowe szczekacze, przyjrzałem się twojemu koledze Bil3T i jego osiągnięcią, po czym stwierdziłem, że są zerowe, następnie rzuciłem okiem na twoje i stwierdziłem to samo.

Ktoś kto korzystał z moich plików nazywa mnie zerem, śmieszne.

Zerami to wy tutaj jesteście, zapamiętajcie, że 0 + 0 to nadal 0.

Mało kto was traktuje poważnie, nie mówiąc o szacunku.

Nie zależy mi na waszym poparciu, bo jest dla mnie nic nie warte.

Bardziej interesuje mnie poparcie przyszłych graczy i porządnych Kumpli z tego forum mających konkretne serwery.

Bez odbioru, bo od tego momentu jesteście ignorowi przez moją osobę.

I tak wiem, że niedługo będziecie próbowali odemnie pliki kupić, technicy, bang!

@topic

Kumple podziele paczke zbrojek na dwie i jednak dzisiaj wam jedną wrzuce.

10s55xy.jpg

Opublikowano

To nie dużo pracy, nie masz takowych screenów, bo nie jestem żadnym Cycem.

Nie wiem co macie do owego człowieka i nie bardzo mnie to interesuje, ale z przykrością stwierdzam, że mnie z nim mylicie.

Wierzycie w bajki jakiegoś 15 latka i Cyca, który twierdzi, że ma moje domeny, ciekawe jak mógł nabyć te domeny i moje konto, skoro mało z kim się kontaktowałem. Akurat Reinora domene opłacałem na bieżąco, już na samym starcie Reinora była opłacona na 2 lata z góry.

Nie rozumiem też, co Was tak mój powrót na to forum boli i robicie wokół tego szum.

Pożartowałem sobie, ale teraz zaczynam poważnie udzielać się na tym forum i myśleć o serwerze.

Grozicie mi pisaniem swoich domysłów usłyszanych od dzieciaka w mojej prezentacji, ale tak naprawdę przyszłych graczy nie bardzo to będzie interesowało, ponieważ serwer będzie przekozacki.

Natomiast reszta normalnych Kumpli z tego forum ma Was w d*pie, bo nic nie osiągnąłeś z swoim kolegą, pochwal się swoim serwerem, to może będziesz coś w tym dziale znaczył.

Prócz kupowania zużytych plików, nic nie potraficie.

Zwykłe forumowe szczekacze, przyjrzałem się twojemu koledze Bil3T i jego osiągnięcią, po czym stwierdziłem, że są zerowe, następnie rzuciłem okiem na twoje i stwierdziłem to samo.

Ktoś kto korzystał z moich plików nazywa mnie zerem, śmieszne.

Zerami to wy tutaj jesteście, zapamiętajcie, że 0 + 0 to nadal 0.

Mało kto was traktuje poważnie, nie mówiąc o szacunku.

Nie zależy mi na waszym poparciu, bo jest dla mnie nic nie warte.

Bardziej interesuje mnie poparcie przyszłych graczy i porządnych Kumpli z tego forum mających konkretne serwery.

Bez odbioru, bo od tego momentu jesteście ignorowi przez moją osobę.

I tak wiem, że niedługo będziecie próbowali odemnie pliki kupić, technicy, bang!

@topic

Kumple podziele paczke zbrojek na dwie i jednak dzisiaj wam jedną wrzuce.

K***a, nie ośmieszaj się już, Teodor się kłania.

Jesteś za głupi żeby udawać kogokolwiek, więc wypierdalaj.

Ps. z tym gównem nawet nie próbuj startować za to co odpierdalasz na Vesteris i za to kim jesteś.

Dobrze wiesz, że jednym screenem mogę zniszczyć ten Twój z*******y comeback, więc nie szczekaj do mnie.

Opublikowano

K***a, nie ośmieszaj się już, Teodor się kłania.

Jesteś za głupi żeby udawać kogokolwiek, więc wypierdalaj.

Ps. z tym gównem nawet nie próbuj startować za to co odpierdalasz na Vesteris i za to kim jesteś.

Dobrze wiesz, że jednym screenem mogę zniszczyć ten Twój z*******y comeback, więc nie szczekaj do mnie.

Kto się kłania? Nie znam Cię typie, domyślam się, że kolejnym typkiem, który powtarza to co usłyszał od oświeconego 15 latka.

Na Vesteris osobiście nic nie odpie*dalam, serwer mi się podoba, ale nie mam czasu grać.

Byłem obejrzeć jak to tam wygląda i jest zacnie zmontowane,

Proszę wstawiaj tego screena, już ci napisałem raz.

Skoro masz jaja i czelność pisać takie głupoty na mój temat, to teraz je będziesz miał okazje potwierdzić, także photoshop w ruch.

@topic

Paczka będzie do 24 wrzucona.

10s55xy.jpg

Opublikowano

a615b26d552c1cd57cc7750ca6dfba27.png

Przyszłe plany, które poszły się już dawno j****, bo zrobiłeś ten sam błąd co w tej chwili.

Santriel Swag #1:

191835858ce06985fd46b0be0c56694d.png

Santriel Swag #2:

c911f3a09656c0cc04f1f68ab0763691.png

Santriel Swag #3:

d8af58d8c1a42da418842fbe4eaa78b0.png

Santriel Swag #4:

d6b8f3e6e435396ec79a7fb6797c8447.png

Nie kompromituj się już typie, bo tylko się ośmieszasz.

Mam gdzieś jeszcze screeny, które mi wysyłałeś z konta Santriela i filmik jak przez TV się tam logujesz, ale nie mam zamiaru tego teraz szukać.

Opublikowano

a615b26d552c1cd57cc7750ca6dfba27.png

Przyszłe plany, które poszły się już dawno j****, bo zrobiłeś ten sam błąd co w tej chwili.

Santriel Swag #1:

191835858ce06985fd46b0be0c56694d.png

Santriel Swag #2:

c911f3a09656c0cc04f1f68ab0763691.png

Santriel Swag #3:

d8af58d8c1a42da418842fbe4eaa78b0.png

Santriel Swag #4:

d6b8f3e6e435396ec79a7fb6797c8447.png

Nie kompromituj się już typie, bo tylko się ośmieszasz.

Mam gdzieś jeszcze screeny, które mi wysyłałeś z konta Santriela i filmik jak przez TV się tam logujesz, ale nie mam zamiaru tego teraz szukać.

No i powiedz mi chłopaczku co ty mi tutaj wrzuciłeś?

Konwersacje dwóch osłów o tym jak zbić fortune moim kosztem?

Zdjęcie z zaprzyjaźnianiem się rozwala, wy kolegów nie macie?

#1 screen.

Musisz swojego funfla zasmucić, bo mną nigdy nie będzie, ile wy macie lat? Marzenia na bok.

#2 screen.

Chytre plany macie, tylko funfelek twój zrobił Cię w konia, bo nie miał tej domeny i pewnie dlatego jesteście teraz pokłóceni, bo w waszym "związku" zabrakło szczerości.

Przynajmniej wiem dlaczego tak naskakujesz na swoją drugą połowe.

#3 screen.

Ta część rozmowy rozbawiła mnie najbardziej, ale pada w mniej coś takiego "Nie wiem jak to wykorzystam i czy wgl. wykorzystam.".

Nie zaświeciła Ci się w tym momencie czerwona lampka, że koleś zwyczajne tego nie ma, że tak pisze?

#4 screen.

Lepiej niż tym filmem nie da się tego skomentować:

Szkoda, że sobie tej reaktywacji nie zrobicie.

Podsumowując:

To Ty skompromitowałeś siebie i swojego funfelka.

Od teraz będę was kojarzył z potężnym planem zaprzyjaźniania się, co za dziecinada...

Podniecacie się w swojej rozmowie jakbyście conajmniej mieli plan jak zarobić miliony.

Wgl. nie dziwi mnie wcale to, że zmieniłeś swój nick, bardziej bym się wstydził tego co Ty odwalasz, niż obecnie się wstydze tego co Ja zrobiłem.

Miło mi, że jednak podałeś swój prawdziwy nick i upokorzyłeś siebie screenami prywatnej rozmowy dwóch gimbusów, która nie ma pokrycia.

Oczywiście kopiuje sobie twój spis i zostawie na pamiątkę, warto też przekazać innym twoim kolegom po co się z nimi kumplujesz i co chcesz przez to uzyskać.

Czekam na te twoje kolejne "dowody", ośmiesz się bardziej, bo akurat takiej akcji która ty opisałeś na 100% nie było.

Za dużo marzycie i wciskacie sobie bajek, a potem normalnym ludziom trujecie i marnujecie czas.

Także szukaj, bo zdajesz sobie, że jak tego swojego wymysłu nie potwierdzisz, to już raczej nikt się nie będzie z Tobą liczył.

Na koniec dodam, że dopóki nie znajdziesz tych screenów (Czyli nigdy) mógłbyś się nie wypowiadać w moich tematach z łaski swojej.

Ja natomiast zakańczam ten off-topic i zapraszam moderatora do przydzielenia ci nagród.

@topic

Przez dwóch błaznów nie wstawie tego dzisiaj.

Sorry Kumple...

@Edit

Skoro masz jakiś problem do mojej osoby, to tutaj masz moje GG: 53568149

Możesz śmiało napisać, tam sobie podyskutujemy na ten temat.

@Edit2

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA O CZŁOWIEKU JESTEŚ GŁUPSZY NIŻ SIĘ WYDAJE
chodźmy na tsa, nie pierdol, że nie masz czasu, bo to jest już po prostu żałosne, co za idiota
Zajmij się czymś lepszym, niż spamowanie mi w temacie.
Naprzykład tym waszym zaprzyjaźnianiem.
Jutro podam ci konto bankowe i dane, będziesz mógł sobie wysłać symboliczny grosz i zobaczysz, że twoim funfelkiem nie jestem.
Tymczasem idę spać, dobranoc.

10s55xy.jpg

Opublikowano

No i powiedz mi chłopaczku co ty mi tutaj wrzuciłeś?

Konwersacje dwóch osłów o tym jak zbić fortune moim kosztem?

Zdjęcie z zaprzyjaźnianiem się rozwala, wy kolegów nie macie?

#1 screen.

Musisz swojego funfla zasmucić, bo mną nigdy nie będzie, ile wy macie lat? Marzenia na bok.

#2 screen.

Chytre plany macie, tylko funfelek twój zrobił Cię w konia, bo nie miał tej domeny i pewnie dlatego jesteście teraz pokłóceni, bo w waszym "związku" zabrakł szczerości.

Przynajmniej wiem dlaczego tak naskakujesz na swoją drugą połowe.

#3 screen.

Ta część rozmowy rozbawiła mnie najbardziej, ale pada w mniej coś takiego "Nie wiem jak to wykorzystam i czy wgl. wykorzystam.".

Nie zaświeciła Ci się w tym momencie czerwona lampka, że koleś zwyczajne tego nie ma, że tak pisze?

#4 screen.

Lepiej niż tym filmem nie da się tego skomentować:

Szkoda, że sobie tej reaktywacji nie zrobicie.

Podsumowując:

To Ty skompromitowałeś siebie i swojego funfelka.

Od teraz będę was kojarzył z potężnym planem zaprzyjaźniania się, co za dziecinada...

Podniecacie się w swojej rozmowie jakbyście conajmniej mieli plan jak zarobić miliony.

Wgl. nie dziwi mnie wcale to, że zmieniłeś swój nick, bardziej bym się wstydził tego co Ty odwalasz, niż obecnie się wstydze tego co Ja zrobiłem.

Miło mi, że jednak podałeś swój prawdziwy nick i upokorzyłeś siebie screenami prywatnej rozmowy dwóch gimbusów, która nie ma pokrycia.

Oczywiście kopiuje sobie twój spis i zostawie na pamiątkę, warto też przekazać innym twoim kolegom po co się z nimi kumplujesz i co chcesz przez to uzyskać.

Czekam na te twoje kolejne "dowody", ośmiesz się bardziej, bo akurat takiej akcji która ty opisałeś na 100% nie było.

Za dużo marzycie i wciskacie sobie bajek, a potem normalnym ludziom trujecie i marnujecie czas.

Także szukaj, bo zdajesz sobie, że jak tego swojego wymysłu nie potwierdzisz, to już raczej nikt się nie będzie z Tobą liczył.

Na koniec dodam, że dopóki nie znajdziesz tych screenów (Czyli nigdy) mógłbyś się nie wypowiadać w moich tematach z łaski swojej.

Ja natomiast zakańczam ten off-topic i zapraszam moderatora do przydzielenia ci nagród.

@topic

Przez dwóch błaznów nie wstawie tego dzisiaj.

Sorry Kumple...

@Edit

Skoro masz jakiś problem do mojej osoby, to tutaj masz moje GG: 53568149

Możesz śmiało napisać, tam sobie podyskutujemy na ten temat.

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA O CZŁOWIEKU JESTEŚ GŁUPSZY NIŻ SIĘ WYDAJE

chodźmy na tsa, nie pierdol, że nie masz czasu, bo to jest już po prostu żałosne, co za idiota

Opublikowano

o grubo się robi :D To lepsze niż te telenowele ale czekajcie z tą jazdą tylko skoczę zrobić popcorn :D A tak teraz na serio Admin daj mu spokój jak chce zrobić z siebie totalnego popaprańca to neich robi ;) będzie więcej beki na sam koniec bo Cycu to Cycu dużo gada mało robi a i tak c**j wszystko spierdoli :) Tyle w temacie.

Wyczuwam kolejne % od moda xD

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...