Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała Prawda

Grałem, dla kolegów BotQ daje darmowe SVIP na zawsze i koxy

Administracja to koledzy niektórzy nieogarnięci

i Najważniejsze Gc miało pare rozpadów jakoś tak zawsze na wakacje dlatego iż BotQ zarabia na nas bo kupujemy pety SVIP VIP koxy i inne a jak ma już pieniądze to poprostu go usówa i jedzie na wakacje.

Sorka za błędy pisze na laptopie i klawisze czasami nie działają.

Panie i Panowie,o to przykład osoby,która dostała bana za wyzywanie serwera i obrażanie wszystkich na około. :) Zgadza się,moi znajomi mają darmowe SVIP-y,ale nie koxy... Nie mam,na szczęście, takiej natury jak ty i potrafię się dzielić z osobami a w szczególności z tymi,których znam. Chyba dobrze,że administracja się zna i ma do siebie zaufanie? Co do rozpadów,to tak i już tłumaczyłem,że byłem zmuszony zamknąć serwer z powodu BRAKU CZASU a nie chęci sezonowego zarobku. Dlatego teraz jest 2 właściciel i większa administracja. Jesteśmy w stanie wszystko sprawnie ogarnąć. W sprawie zarobku, jeżeli jesteś taki pewny,to spróbuj sam... Zobaczysz,jaką "fortunę" dostaniesz z serwera! ;) Pozdrawiam.

PS:Śmieszą mnie twoje wymówki dot. ortografii. xD Kiedyś napisałeś,że grasz za dużo w cs'a i to przez to te błędy. Biedne dziecko...

A ja nadal zapraszam na serwer! :) Zmiany wprowadzone dzisiaj w nocy:

-koszt gildii to $1000 a nie jak wcześniej, $5000

-poprawiono częściowo problemy z dropem

-nie cofa gravela oraz deski z niego lecą prosto do EQ

-wgrano plugin na wymianę EXP-a na butelki z EXP-em,komenda /butelkiexp

-dodano komendę /disco dla VIP i SVIP

-wgrano poprawionego Anty Czita

-poprawa kilku błędów w tłumaczeniach

-naprawiono poważne luki w zabezpieczeniach,które na 99% były powodem częstych crashów serwera

mcgc.gif

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie i Panowie,o to przykład osoby,która dostała bana za wyzywanie serwera i obrażanie wszystkich na około. :) Zgadza się,moi znajomi mają darmowe SVIP-y,ale nie koxy... Nie mam,na szczęście, takiej natury jak ty i potrafię się dzielić z osobami a w szczególności z tymi,których znam. Chyba dobrze,że administracja się zna i ma do siebie zaufanie? Co do rozpadów,to tak i już tłumaczyłem,że byłem zmuszony zamknąć serwer z powodu BRAKU CZASU a nie chęci sezonowego zarobku. Dlatego teraz jest 2 właściciel i większa administracja. Jesteśmy w stanie wszystko sprawnie ogarnąć. W sprawie zarobku, jeżeli jesteś taki pewny,to spróbuj sam... Zobaczysz,jaką "fortunę" dostaniesz z serwera! ;) Pozdrawiam.

PS:Śmieszą mnie twoje wymówki dot. ortografii. xD Kiedyś napisałeś,że grasz za dużo w cs'a i to przez to te błędy. Biedne dziecko...

A ja nadal zapraszam na serwer! :) Zmiany wprowadzone dzisiaj w nocy:

-koszt gildii to $1000 a nie jak wcześniej, $5000

-poprawiono częściowo problemy z dropem

-nie cofa gravela oraz deski z niego lecą prosto do EQ

-wgrano plugin na wymianę EXP-a na butelki z EXP-em,komenda /butelkiexp

-dodano komendę /disco dla VIP i SVIP

-wgrano poprawionego Anty Czita

-poprawa kilku błędów w tłumaczeniach

-naprawiono poważne luki w zabezpieczeniach,które na 99% były powodem częstych crashów serwera

Nie ładnie kłamać. Więc tak nikogo nie przezywałem nie było na mnie skarg, po drugie wszystko robisz dla hajsu dlatego powiększyłeś SVIP 30zł bo  musisz szybko zarobić. A co do tego to w mc nie gram już bo nudy a ty grasz dla hajsu aha i z tym że czasu nie masz tylko dziwne że cie w wakacje na servie w LOl'u

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Śmieszą mnie twoje wypowiedzi. Szkoda czasu na rozmowę z tobą... <3

Tymczasem:

WG_GFX.png

Informacje wkrótce pojawią się na forum w dziale ogłoszenia,tam również będzie można się zapisać,zapraszamy!;)

mcgc.gif

Opublikowano

ref :)

Aby zapisać się do wojny zamków nie wymagamy: ani EQ,ani ekipy. Możesz dołączyć do frakcji graczy! ;) Na obecną chwilę mamy 9 drużyn i zbieramy więcej! :D Pole bitwy będzie na prawdę ciekawe. Zapraszamy,zapisać można się również poprzez PW na MPCForum. :)

2ugdttx.jpg

mcgc.gif

Opublikowano

ref :) Dzisiaj od 15:00 zaczynają się wojny zamków, graczy,którzy nie biorą udziału w wojnach mogą korzystać z powiększonego expa i dropu! ;)

mcgc.gif

Opublikowano

GoldenCraft powrócił? Ja pamiętam ten serwer z adminami gimbusami, ale był jak najbardziej w porządku! ­Polecam!

Zgadza się! :) No tak,byliśmy w tak zwanym wieku gimbusowym... :D Teraz jest powiększona administracja i drugi właściciel,więc serwer nie upadnie z powodu braku czasu na jego prowadzenie. Zapraszamy.

mcgc.gif

Opublikowano

@lamus2223

Głowny admin szybko reaguje, cofam wczesniejszą opinie o serwerze. Tutaj przyczyna sa niektorzy gracze natomiast sam serwer jest fajny.

Po interwencji admina:

Polecam

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Serwer wogole bez sensu Survival + Gildie + Dzialki ? Serwer padnie to juz ci mowie. Nie lepiej Survival + Gildie? 

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Opublikowano

Niestety ja nie polecam :(

Lagi jak nic, nie mozna w ogole sie ruszac

Pomysl dobry ale wykonanie zle :)

Opublikowano

Serwer wogole bez sensu Survival + Gildie + Dzialki ? Serwer padnie to juz ci mowie. Nie lepiej Survival + Gildie? 

Wiemy,co robimy i staramy się,aby gra była jak najciekawsza. Spróbuj ;) Kiedyś miałem taki serwer i grało na nim 200+ osób. Gdybyś przeczytał prezentację,to byś wszystko wiedział. :)

Niestety ja nie polecam :(

Lagi jak nic, nie mozna w ogole sie ruszac

Pomysl dobry ale wykonanie zle :)

Lagi?:O TPS'y stale na poziomie 19,5-20. Na 1 slot przypada 160mb ramu. Możliwe,że coś z twoim połączeniem po prostu. :)

@lamus2223

Głowny admin szybko reaguje, cofam wczesniejszą opinie o serwerze. Tutaj przyczyna sa niektorzy gracze natomiast sam serwer jest fajny.

Po interwencji admina:

Polecam

Dziękujemy,staramy się pomagać jak najszybciej możemy. :)

Dzisiaj w nocy dodaliśmy:

-nowe boskie bronie(filmik pojawi się niedługo na naszym kanale)

-handel kasą $ za pomocą komendy /trade <nick>

Przez całą sobotę drop boskich broni został zwiększony dwukrotnie!:) Zapraszamy,mcgc.pl

mcgc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...