Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instant recall exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to na serio działa?

Game.PrintChat("No cast time exploit. Credits to DZ191 and Trees");
            sprite = new Sprite(dxDevice);
           kappa = Texture.FromMemory(
                    Drawing.Direct3DDevice,
                    (byte[])new ImageConverter().ConvertTo(LoadPicture("http://i.imgur.com/PvMEMFc.jpg"), typeof(byte[])), 513, 744, 0,
                    Usage.None, Format.A1, Pool.Managed, Filter.Default, Filter.Default, 0);
            Drawing.OnEndScene += Drawing_OnEndScene;
            Drawing.OnPreReset += DrawingOnOnPreReset;
            Drawing.OnPostReset += DrawingOnOnPostReset;
            AppDomain.CurrentDomain.DomainUnload += CurrentDomainOnDomainUnload;
            AppDomain.CurrentDomain.ProcessExit += CurrentDomainOnDomainUnload;

Działać, działa B).

eSwH2k3.png

Opublikowano

jasne, sam przetestuj, a jak masz mózg to przeczytaj kod skryptu

a jak tego używać bo, niby wyświetla mi się że się odpalił ten exploit w grze ale jak się tepam to muszę czekać ?

Opublikowano

Lolz u mnie to działa normalnie -.- Dzięki za wstawkę leci + :)

Weź k***a cebul nie trolluj bo to śmieszne może by było 1 kwietnia. Byle idiota Ci stwierdzi, że ten kod to troll. Zresztą nawet ten troll się nie udał bo nawet żadnych kapp nie tworzy ani nic.

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

Oczywiście, że nikt nie poda Wam linku do oryginału.

Wiadomą rzeczą jest, że kod prawdziwego skryptu ma odpowiednie grono osób, a w zasadzie garstka, która nie udostępni go publicznie.

Żadne FOV exploity, ani instant recalle nie zostaną opublikowane. Poza tym nawet jedna osoba z tego forum tego nie posiada.

Myślę, że rozjaśniłem wszystkim o co biega. <_<

Opublikowano

Wiadomą rzeczą jest, że kod prawdziwego skryptu ma odpowiednie grono osób, a w zasadzie garstka, która nie udostępni go publicznie.

Żadne FOV exploity, ani instant recalle nie zostaną opublikowane. Poza tym nawet jedna osoba z tego forum tego nie posiada.

O botrk exploicie, ashe exploicie było to samo a jakoś wypadło i wszyscy to mieli. Kwestia czasu ;v

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

To wypuścili developerzy, gdyż Riotowi nie chciało się tego naprawić.

No to dajmy przykład EnforceVipa do BoLa. Nikt tego nie chciał udostępniać aż w końcu ktoś wstawił na forach różnych. Tak też się stanie z tym exploitem o ile Riot go nie naprawi na czas.

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

No to dajmy przykład EnforceVipa do BoLa. Nikt tego nie chciał udostępniać aż w końcu ktoś wstawił na forach różnych. Tak też się stanie z tym exploitem o ile Riot go nie naprawi na czas.

Tylko że developerzy (czytaj: twórcy exploita) zgłaszali to do Riotu wielokrotnie. Oni jednak olali to i uznali, że nic się nie stanie, zamiast naprawić.

EFV był na leaku przez jakiś czas i tak wyciekł na public.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Mylisz się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...